Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.983
% 0.94
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.983
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Nam Salan Analist, 4 Altcoin’e İşaret Etti: Boğayım!

İsabetli tahminleriyle nam salan Michaël van de Poppe, Ethereum rakibi Harmony’nin (ONE) Cardano yeni bir döngüye başlarken iyimser göründüğünü söyledi. Altcoin analisti, Decentraland (MANA) ve The Graph (GRT) için trendi tersine çevirebilecek kritik seviyeleri de paylaşıyor. Bu yazıda, tahminlerin kesinlik bulundurmadığını unutmadan Poppe’nin teknik analizlerini inceleyelim.

Altcoin analizi: ONE, ADA, MANA, GRT

Van de Poppe, 560.800 Twitter takipçisine, son direnç alanını aşmaya ve 0,32 dolar fiyatından %71’e kadar yükselmeye odaklanan Harmony’i yakın takip ettiğini söyledi. Yazım sırasında, 0.2979 dolardan işlem gören ONE için Poppe aşağıdaki teknik seviyeleri belirliyor:

Yoğun yükseliş seziyorum. Kritik direnç desteğe çevrildi. 0,50-0,55 dolar aralığını hedefleyebiliriz.

Sırada, Van de Poppe’nin yaklaşık dört ayda değerinin %50’sinden fazlasını kaybettikten sonra Bitcoin’e (ADA/BTC) karşı yeni bir piyasa döngüsü başlatmış olabileceğini öne sürdüğü akıllı sözleşme Cardano var. Analist, ADA hakkında iyimser olduğunu söylüyor:

Yeni döngü başladı mı? Oldukça iyi görünüyor.

  • Yazma sırasında ADA, 2022’nin en düşük seviyesi olan 0,000026 BTC’den (1,10 dolar) %35’in üzerinde artışla 1,44 dolardan işlem görüyor.

Analist bir metaverse coin projesine de göz atıyor

Van de Poppe’nin radarındaki diğer altcoin sanal gerçeklik platformu Decentraland (MANA). Kripto strateji uzmanına göre MANA, yükseliş momentumunu sürdürmek için bir şans elde etmek için 2,50 dolarda desteğin üzerinde kalmalı. Analist, aşağıdaki grafikten MANA’nın vereceği tepkiyi yakından takip ediyor:

Önemli alan tutuyor gibi görünüyor -> yükseliş devamı mı?

blog.coinmuhendisi olarak aktardığımız listedeki son altcoin, Blockchain verilerini endeksleyen ve düzenleyen bir platform olan The Graph (GRT). Van de Poppe, GRT’nin yükseliş momentumu oluşturmak için kritik direncini geri alması gerektiğini söylüyor:

Çok önemli bir seviyeyi aşması gerekiyor. Bu olursa, trend muhtemelen tersine dönecek. Önemli alan: 0,625-0,65 dolar arasında.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir