Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.392
% 1.99
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.392
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Nam Salan Analist, 4 Altcoin Belirledi: 10x Yapacak!

Popüler Twitter analistlerinden Michaël van de Poppe, akıllı sözleşmelerin artan kullanıcı sayısının birinci katman Blockchain projelerine 10x gibi muazzam bir oranda yansıyabileceğini söylüyor. Bununla birlikte analist, bu koşuya eşlik edebilecek altcoin projelerini paylaşıyor.

Michaël van de Poppe, bu altcoin projelerinde 10x bekliyor

Tahminleriyle nam salan analist, büyük bir benimseme yaşadığını söylediği bir Blockchain sektörünün yanı sıra birkaç altcoin projesine göz atıyor. Yeni bir tweet’te 584.800 takipçisine, merkezi olmayan oracle ağı Chainlink’in (LINK) Eylül 2020’ye kadar uzanan fiyat hareketini izleyen bir grafik sunuyor.

Yazım sırasında, Chainlink (LINK) son 24 saat içinde %4,61 yükselişle 14 dolar bölgesinde işlem görüyor. Van de Poppe’nin radarında bir sonraki altcoin, yerel protokolü cross chain etkileşimi ve esnetmeyi basitleştirmek için Web 3.0’dan yararlanan Ankr (ANKR). Aşağıdaki grafiği bakan Poppe şunları söylüyor:

ANKR, bir aralığın içinde, buranın altında çok önemli destek seviyeleri var. 0.10 doları kırarsa, parti zamanı hazırdır. Daha düşük seviyelerle ilgilenirdi.

Ankr şu anda hafif bir yükselişle 0,07 doların hemen üzerinde işlem görüyor. Altcoin projesinin Mart ayında 0.2252 dolarla ATH yaptığını görmüştük.

Analist AVAX ve RSR tahminlerini güncelliyor

Grafik gurusunun altcoin listesinde sırada, tokenize edilmiş varlık sepetlerini bir araya getiren enflasyonla mücadele projesi olan Reserve Rights Token (RSR). RSR birkaç aydır yavaş bir düşüş eğiliminde. Van de Poppe şunları sorguluyor:

Eğer bir grafik buna benziyorsa satın almak veya satmakla ilgilenir miydiniz?

Coinmuhendisi.com olarak analizlerini paylaştığımız Van de Poppe, akıllı sözleşme platformu Avalanche’ın (AVAX) ne kadar önemli ölçüde büyüdüğünü vurgulayarak analizlerini sonlandırıyor. Böyle büyük bir benimsemenin, katman 1 Blockchain projelerinin değerlerini on kat artırma potansiyeline sahip olduğu anlamına geldiğine inanıyor. AVAX fiyat hareketlerini inceleyen Poppe şunları söylüyor:

Avalanche’da günlük olarak oluşturulan hesaplar, oluşturulan 500.000’den fazla hesapla yeni bir ATH’ye ulaştı. Benimseme? Evet. Piyasa daha hızlı ve daha hızlı büyüyor, hızlanıyor. Katman-1‘ler kolayca 10x gidebilir ve sahip oldukları perspektifler göz önüne alındığında bu noktada uygun bir değere sahip olabilir.

Avalanche (AVAX), yazım sırasında gün içi %5 artarak 78 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir