Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.038
% 0.84
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.038
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

N26, Kripto Hizmetini Genişletiyor

N26

Alam online bankası N26 yaptığı açıklamada, Avrupa gölgesinde kripto hizmetlerini genişleteceğini açıkladı.

Almanya ve Avrupa’nın en büyük bankalarında bir olan N26 kripto sektöründe gelişmeye devam ediyor. Banka 20 Ekim tarihinde kripto borsası Bitpanda’nın desteğiyle kripto para ticareti hizmeti sunmaya başlamıştı. O tarihten itibaren sadece Avusturyalı müşterilere hizmet veren banka, tüm kripto hizmetlerini genişletme kararı aldı.

Kripto Ticaret Hizmeti Genişliyor

Banka tarafından yapılan açıklamada, müşterilerinin kripto para ticareti yapabileceği ülkelerin listesini Almanya ve İsviçre’dekileri de kapsayacak şekilde genişleteceğini duyurdu. Yapılan açıklamada ayrıca Bankanın, Belçika, Portekiz ve İrlanda’daki müşterilerine de bu hizmetin sunulacağını söyledi.

Banka Bitcoin ve Ethereum dahil olmak üzere bir çok kripto para birimi ticaretine izin veriyor.

2013 yılında kurulan Berlin merkezli banka, kara para aklamayı önleme kontrollerindeki eksiklikler nedeniyle  hedef gösterilmişti. Banka bu konuyla ilgili iyileştirmelerin yaptığını söyledi.

N26, ticaret genişletmesinin önümüzdeki haftalarda kademeli olarak başlatılacağını söyledi.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir