Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.764
% 0.79
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.764
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Muhteşem Performans: Bu Altcoin Tahtayı 22x Yaparak Açtı!

Polkadot üzerinde EVM uyumlu akıllı sözleşmeler sunmasına olanak tanıyan ilk altcoin projesi olan Moonbeam Network, lansmanını tamamladı ve tam adına yakışır bir şekilde altcoin fiyatı aya ulaştı. Ayrıntılar için coinmuhendisi.com okumaya devam ediniz.

Altcoin, lansman sürecini tamamladı ve fiyat uçtu

Moonbeam Network, Polkadot’ta (DOT) ana ağda yayına giriyor. Destekçileri ilk ödül grubunu ne zaman talep edebilecek? Moonbeam Network ekibi tarafından paylaşılan resmi duyuruya göre, mimarisi nihayet Polkadot’un ana ağına konuşlandırıldı.

Lansmanından sonra Moonbeam, Polkadot’taki ilk tam işlevsel parachain oldu. Token aktarımlarını etkinleştirme, %100 ademi merkeziyetçilik için süper anahtarları (Sudo) kaldırma ve Ethereum Sanal Makinesi (EVM) ile uyumluluğu artırma dahil olmak üzere çok aşamalı bir ağ uygulamasını tamamlıyor. Moonbeam, ‘canary network’ Polkadot’un kardeş chain’i Kusama’ya yerleştirdi. Moonbeam Network ekibi, önümüzdeki haftalarda 80’den fazla projenin Moonbeam’de başlamaya hazır olduğunu vurguluyor. Ekip, şu açıklamayı yaptı:

Lansmanı takip eden haftalarda, köprüler, çoklu imza desteği, The Graph, Chainlink oracles ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli altyapı projelerinin dağıtımını içermesi bekleniyor.

Moonbeam’in kitle fonlaması teklifi, rekor bir açık artırmada 200.000 destekçi tarafından yaklaşık 1 milyar dolar tarafından desteklendi. Bu büyük katkı 150.000.000 GLMR ile ödüllendirilecek. Moonbeam ana ağı ile tokenleri Gate.io ve Binance’de alınıp satılabilir hale geldi.

İlk borsa fiyatının Eylül ayındaki token satış fiyatından 2.280 kat daha yüksek olan 570 dolara fırladı.

Bu arada, GLMR’nin çoğu, 96 haftalık parachain kiralama süresi boyunca doğrusal olarak dağıtılacak. Ağın tam Ethereum uyumluluğu nedeniyle GLMR, Metamask ve diğer ana akım cüzdanlar aracılığıyla aktarılabiliyor. 30 Mart 2021’de Moonbeam, CoinFund liderliğindeki 6 milyon dolarlık özel fon topladı. Binance Labs, ParaFi, Coinbase Ventures, Fenbushi Capital ve IOSG Ventures da bağış toplama çabalarında start-up’ı destekledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir