Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.432
% 4.42
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.432
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

MTV’nin Metaverse Ödülü Sahibini Buldu

MTV, bu yıl ilk defa düzenlediği “En İyi Metaverse Performansı” kategorisindeki ödül sahibini buldu. Ödül, kullanıcıların oylarıyla seçildi ve ödülün sahibi Güney Koreli grup Blackpink oldu.

Metaverse‘ün her geçen gün daha da ilgi çekiyor olması metaverse özelinde olumlu olarak karşılanıyor. Büyük şirketlerin bu alanda yaptığı yatırımlar her geçen gün artıyor ve metaverse evreni kendine ilgi çekici alanlarda yer buluyor.

Metaverse Ödülü Kategorisi Bu Yıl Bir İlk

Her gün daha da ilgiyi üzerine çeken ve nasıl olacağı merak konusu olan metaverse, bu kez kendine MTV ödüllerinde yer edinmeyi başardı. MTV’nin her yıl düzenlediği organizasyonda kendine yer bulan En İyi Metaverse Performansı kategorisi dikkatleri üzerine topladı.

En İyi Metaverse Performansı kategorisinin kazananı, Rift Tour ft. Ariana Grande, BLACKPINK The Virtual, BTS, Charli XCX, Justin Bieber-An Interactive Virtual Experience ve Twenty One Pilots Concert Experience aday performanslar arasından Blackpink grubu oldu.

MTV en iyi Metaverse performansı ödülü adayları

Kullanıcıların oylarıyla belirlenen ödülde, her kullanıcı 20 oy hakkına sahipti. 20 oyu istediği gibi kullanabilen MTV kullanıcıları “En İyi Metaverse Performansı” kategorisinde Blackpink’in Blackpink The Virtual’ı bu kategoride ödüle layık gördü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir