Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.691
% 1.31
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.691
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Morgan Stanley, Bitcoin (BTC) Fonlarını Arttırdı

Bankacılık devi Morgan Stanley, Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) aracılığıyla üçüncü çeyrekte bazı fonlarını Bitcoin’e eklediğini açıkladı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) yapılan yeni başvurularda, bankacılık devi Morgan Stanley, üçüncü çeyrekte Grayscale üzerinden Bitcoin alarak fonlarını arttırdı.

30 Eylül’de, Morgan Stanley’nin Büyüme Portföy Fonu, Grayscale Bitcoin Trust’ın (GBTC) 1,5 milyon değerindeki hissesini ekledi. Benzer şekilde, Insight Fund, dönem boyunca yaklaşık 600.000 hisse ekledi.

Morgan Stanley diğer fonlarını da ekledi, bu da Morgan Stanley fon yöneticilerinin portföylerine Bitcoin ekleme konusunda daha rahat hale geldiğini gösteriyor.

Ekim ayında Morgan Stanley CEO’su James Gorman, Bitcoin ve diğer kripto varlık yatırımları hakkında açık sözlü davranarak kriptonun bir moda olduğunu düşünmediğini belirtmişti.

Kripto varlıklar konusuna yeni bir açıklık getiren Gorman, Bitcoin’in tek başına günümüzün devlet kontrolündeki finansal sistemlerine merkeziyetsiz bir alternatif olması konusuna uzak olduğunu bildirdi.

2013’ten beri OTCQX piyasasında işlem gören Grayscale Bitcoin Trust, kurumsal ve yüksek değerli yatırımcıların Bitcoin elde etmesine izin veriyor, ancak hisseler için 12 aylık bir bekletme süresi bulunuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir