Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.089
% 1.98
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.089
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Morgan Creek Digital’den Anthony Pompliano’ya Göre Bitcoin Hala Kripto Para Piyasasının Kralı

Morgan Creek Digital’in kurucu ortağı Anthony Pompliano, Bitcoin’i (BTC) hala önde gelen kripto para birimi olarak görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

CNBC Squawk Box’taki yeni bir röportajda Pompliano, en iyi kripto para biriminin herhangi bir olumsuzluğa rağmen hala birçok yükseliş temeline sahip olduğunu ifade etti.

“Bitcoin’i elinde tutan kaç kişinin kârda olduğuna bakarsanız, temelde Bitcoin‘i nereden aldılarsa, bu fiyatın şu anki fiyatına kıyasla, insanların %89-90’ı kârda… Disiplinsiz bir para ve maliye politikamız olsa da Bitcoinlerimi satmıyorum. Bitcoinlerini satmayan milyonlarca insan var ve talep artmaya devam ediyor.”

Pompliano, Bitcoin’in piyasa üzerindeki etkisinin, Ethereum (ETH) ve Solana (SOL) dahil olmak üzere diğer kripto paraların büyük hamlelerine rağmen onun hala kral kripto para birimi olduğunu gösterdiğini söylüyor.

“Bence Bitcoin açık ara hala kral. Hareket ettiğinde, diğer her şey onunla birlikte hareket eder. Bitcoin düşerse, diğer şeyler aşağı hareket etme eğilimindedir. Bu biraz değişiyor, ama bence hala çoğunlukla doğru.”

Yatırımcıların diğer kripto varlıklarına yatırım yaptıkları doğru olsa da hepsinin yine Bitcoin’e döndüğünü söylüyor.

“Nihayetinde gördüğünüz şey, bir rotasyonun devam ettiğini görüyorsunuz. Bazen Bitcoin’in yükseldiğini göreceksiniz ve sonra insanlar diğer kripto para birimlerinin bazılarına geçecek, sonra tekrar Bitcoin’e dönecekler.”

Bitcoin boğası, tıpkı hisse senetleri ve diğer finansal piyasalarda olduğu gibi, kripto yatırımcılarının daha az değişken varlıklara yöneldiğini açıklıyor.

“İnsanlar, bir boğa piyasası sırasında risk eğrisini zorlarken, ayı piyasasında her zaman daha az değişken olan varlıklara geri dönüyor.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir