Kriptolar:
30464
Bitcoin:
$61.988
% 1.33
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.36
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.43
Korku & Açgözlülük:
51 / 100
Bitcoin:
$ 61.988
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.29 T

MoonPay, Markalar için Yeni Web3 Araç Platformunu Başlattı

MoonPay, bugün itibariyle markaların tüketicilere daha kolay Web3 deneyimi olan platformunu duyurdu. Bu platform, markaların dijital dünyada güçlü bir varlık göstermelerini hedefliyor. Aynı zamanda yeni gelir fırsatları yaratmalarına yardımcı olmayı sağlıyor. Böylece birçok markaya hitap ediyor ve dikkatlerini çekiyor.

Web3 Tools: Markalar İçin Kapsamlı Bir Araç Seti

MoonPay’i Tools’u, KYC, token-gating, biletleme ve analiz gibi özellikler sunuyor. Bu araçlar, markaların dijital topluluklar oluşturmasına olanak tanımaktadır. Bu sayede, müşteri sadakatini artırmasına ve yenilikçi gelir modelleri geliştirmesine fırsat sunmaktadır. MoonPay’in açıklamasına göre, Adidas, Gucci, Puma ve Mastercard gibi global markalar bu platformumdan yararlanmaya başladı.

Moonpay

Örneğin, Puma, son koleksiyonlarının dijital ikizlerini oluşturmak için Web3 Tools’u kullandı. Bu dijital ikizler, müşterilere fiziksel spor ayakkabılarla takas edilebilen dijital spor ayakkabılar satın alma fırsatı sundu. Bu yenilikçi yaklaşım, markaların hem dijital hem de fiziksel dünyada daha etkileşimli ve bağlı bir müşteri deneyimi sunmasını sağlıyor. Bu sayede oldukça dikkat çekici bir hal alıyor.

Teknolojik Güç: Ethpass, Plex Labs ve Nifty’s Satın Alımları

MoonPay, Web3 Tools platformunu oluştururken, ethpass, Plex Labs ve Nifty’s gibi ileri teknoloji çözümleri satın aldı. Bu satın alımlar, platformun gelişmiş özelliklere sahip olmasını ve markalara daha yenilikçi çözümler sunmasını sağladı.

MoonPay CEO’su Ivan Soto-Wright, “Bugünün parçalı Web3 ortamında dijital sahipliğin tam potansiyeli gerçekleştirilemez. Bu yüzden markaların yeni ticaret fırsatlarını güvenle piyasaya sunmak için güvenlik ve sadelik ihtiyacı var” diyerek platformun önemini vurguladı.

Web2 ve Web3 Arasında Bir Köprü

MoonPay, Web3 Tools ile yalnızca yeni bir platform sunmakla kalmıyor. Aynı zamanda şirketlere Web3 dünyasında gezinmelerinde rehberlik ediyor. Uyumluluk, (KYC) ve kara para aklamayı önleme uygulamaları ile dolandırıcılık önleme gibi konularda destek sağlıyor.

Web3 dünyasının kapılarını aralamak isteyen markalar için MoonPay’in Web3 Tools platformu, güvenli bir geçiş sunuyor. Daha fazla bilgi için MoonPay’in resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Detaylı bilgilere erişebilirsiniz.

Tüm haberlere hızlı bir şekilde ulaşmak için bizi takip edin.

Diğer blog içeriklerimize buradan ulaşabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

MoonPay, Markalar için Yeni Web3 Araç Platformunu Başlattı” te bir düşünce

  1. Pingback: Hong Kong DeFi ve Web3 Sektörüne Desteğini Açıkladı! - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir