Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.423
% 0.30
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.423
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Mines of Dalarnia Nedir? DAR Coin Ne İşe Yarar?

Mines of Dalarnia nedir? Mines of Dalarnia (DAR), Chromia blok zincirinde çalışan, oynaması ücretsiz bir 2D aksiyon macera oyunudur. Bu makalede Mines of Dalarnia nedir, ne sunar, DAR coin nedir, ne işe yarar, nasıl alınır gibi yatırımcıların merak ettiği soruların yanıtlarına erişebilirsiniz. Coinmuhendisi.com olarak, sizin için hazırladık.

Mines of Dalarnia Nedir? Ne İşe Yarar?

Mines of Dalarnia, Chromia blok zincirinde çalışan, oynaması ücretsiz bir 2D aksiyon macera oyunudur. Oynanış, donanımınızı yükseltmek ve Dalarnia’nın sırlarını ortaya çıkarmak için kullanabileceğiniz nadir kalıntılar ve eserler toplamak için prosedürel olarak oluşturulan seviyelerde bir karaktere rehberlik etmeyi içerir. Mines of Dalarnia, zindanda gezinme, keşif, işçilik ve dövüşü harmanlayarak 2D Sandbox türüne yeni bir bakış açısı getiriyor.

Workinman Interactive ve Chromia Studios tarafından geliştirilen oyun, oyuncuların keşfetmesi için dört temel türe ayrılmış çeşitli bölgelere sahiptir: Ice, Darkness, Lava ve Terra. Mineraller ve kaynaklar için madenciliğe ek olarak, oyuncular ayrıca nadir ve değerli eşyalar elde etmek ve oyunda ilerlemek için canavarlarla savaşmak zorundadır.

DAR Coin Nedir?

DAR coin Mines of Dalarnia’in yerel tokenidir. Mines of Dalarnia, Dalarnia dünyasının varsayılan para birimi olan kendi yerel tokeni olan DAR’a sahiptir. Bununla birlikte token, Binance Smart Chain’in bir parçası olarak Kasım 2021’de piyasaya sürülmüştür. Çeşitli kripto para borsalarında bulunmaktadır.

Mines of Dalarnia Nasıl Çalışır?

Mines of Dalarnia tarayıcı tabanlı bir oyundur; bu, herhangi bir indirmeye gerek kalmadan herkesin oyuna doğrudan tarayıcısından erişebileceği anlamına gelir. Dalarnia dünyası, yeraltında saklı, cesur madenciler tarafından keşfedilmeyi bekleyen çok çeşitli minerallere ve kaynaklara sahiptir. Ayrıca belirli bir bölgenin altında gizlenen kaynak türleri, arazinin türüne bağlı olarak farklılık göstermektedir.

Tüm mayınlar, oyuncuların savaşması gereken düşmanlar içerir. Oyunda ilerledikçe ve Dalarnia dünyasının derinliklerine indikçe düşmanlar güçlenmektedir. Düşman türleri bölgeye göre değişmektedir. Bu nedenle oyuncular belirli saldırılar ve özelliklerle düşmanlara uyum sağlamayı öğrenmelidir.

Madenciliğe ek olarak, oyuncular blok zinciri gayrimenkul parselleri satın alarak arazi sahibi olma seçeneğine sahiptir. Geliştiriciler, farklı arazilerdeki parseller için düzenli arazi satışları yapmayı planlıyor. Toprak sahibi olan oyuncular ekonomiyi büyütmekten sorumludur ve madencilerden kiralama ücretleri, mineral airdroplar, token eşantiyonları ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli ödüller kazanabilirler.

Mines of Dalarnia Nedir? DAR Coin Nasıl Alınır?

Mines of Dalarnia, işlem hacmi geniş birçok kripto para borsasında işlem görüyor. DAR coin şu anda Binance, MEXC, Bitget, BingX gibi borsalar tarafından listelenmektedir. Tokeni satın almak için bu borsalardan birine üye olmak ve kimliği doğrulamak gerekiyor. Hesaplarını eksiksiz bir şekilde oluşturan yatırımcılar, cüzdanlarına para yatırarak DAR coin satın alabiliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir