Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.720
% 0.18
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.720
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Milyonluk Takipçili Analist, Fırlayacak Altcoin’i Duyurdu!

Popüler bir kripto analisti olan Coin Bureau sunucusu Guy, zincir üzerindeki ölçümler, merkezi olmayan uygulama platformu için büyük bir talep gösterdiğinden, Ethereum rakibi Near Protocol (NEAR)’ün fiyatının yükselmeye hazır olduğunu söylüyor. Analistin altcoin hakkındaki yorumları haberimizin devamında…

Analist: ETH rakibi bu altcoin büyük bir sıçrama kaydedecek

Coin Bureau adlı kripto YouTube kanalının sunucusu olan Guy takma adlı analist, YouTube abonelerine Ethereum rakibi altcoin projesi Near Protocol (NEAR)’da inşa edilen günlük işlem ve proje sayısının Aralık 2021’den bu yana iki katından fazla arttığını söyledi. Analist ayrıca bu durumun altcoin protokolünün piyasa değeri açısından potansiyel olarak kazançlı bir haber olduğunu kaydediyor.

Coinmuhendisi.com olarak analizlerini yakından takip ettiğimiz Guy ayrıca, protokole kilitlenen benzersiz cüzdan adreslerinin ve toplam değerin de etkileyici bir büyüme kaydettiğini ifade ediyor. Popüler kripto analistinin altcoin hakkındaki yorumları ise şöyle oluyor:

En iyi yanı, Near Protocol’ün piyasa değerinin hala orta aralıkta olması, yani büyümek için hala çok fazla alana sahip olması. Near Protocol’ün ilk ona girebilmesi için NEAR’ın fiyatının üç katına çıkması gerekecek ve bir ayı piyasasına girmezsek bunun makul bir hedef olduğunu düşünüyorum.

NEAR’ın yükselmesi için gerekli olan koşullar neler?

NEAR’ın piyasa değerine göre en büyük on kripto para biriminden biri olup olmayacağı konusunda Guy, bunun yaklaşmakta olan kilometre taşlarına bağlı olacağını söylüyor. Near Protocol’ün resmi yol haritasında belirtilenlerden analist, en önemlisinin dinamik yeniden paylaşım olduğunu ve bunun talep arttıkça veya azaldıkça altcoin projesinin Blockchain’inin otomatik olarak ölçeklenmesini sağlayacağını belirtiyor. Guy konuya ilişkin olarak şunları ortaya koyuyor:

Yol haritasında belirtilen kilometre taşlarından en önemlisi olduğuna inandığım şeyin, yıl sonundan önce uygulanması beklenen dinamik resharding olduğunu yeniden belirteyim. Dinamik resharding, Near Protocol’ün Blockchain talebine göre parçaları otomatik olarak oluşturmasını ve yok etmesini mümkün kılacak. Bu olay basitçe, bir parçanın çok fazla kişi tarafından kullanılması durumunda otomatik olarak ikiye bölüneceği ve çok sayıda kullanıcısı olmayan parçaların otomatik olarak birleşeceği, böylece doğrulayıcıların kaynakları boşa harcamaması ve gereksiz parçaları güvence altına almasıdır. Teorik olarak, dinamik resharding, Near Protocol’ü sonsuz derecede ölçeklenebilir hale getirecektir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir