Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$63.445
% 4.61
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.445
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Milyonluk Aboneli Analist, Gözleri Bu Altcoin’e Çevirdi!

Milyon aboneli bir Youtube analisti, altcoin Flow’un (FLOW) fiyatta bir artış görmesi için nelere ihtiyaç duyduğunu listeliyor.

Dev ortaklı bu altcoin projesine dikkat

Flow (FLOW), oyunlar, uygulamalar ve NFT’ler için merkezi olmayan bir birinci katman Blockchain. Altcoin, doğrudan protokol katmanında işlevsel iyileştirmeler oluşturarak kullanıcıların ödeme yapmasına ve ağın yönetimine katılmasına olanak tanır. Ekosistem ortakları arasında Warner Music, NBA ve Ubisoft gibi markalar yer alıyor.

Bu ortaklıklar Flow ile tamamen uyumlu değil, analist bazı sıkıntıları gündeme getiriyor

Milyonluk kripto kanalını analisti “Guy”, yaklaşık iki milyon YouTube abonesine Flow’un yüksek profilli ortaklıklarının Blockchain için tamamen olumlu olmadığını söylüyor:

Tek sorun, Flow’un yerleşik oyuncularla uyumunun, muhtemelen kripto projeleriyle ortaklık kurmaya ve hatta kripto topluluğuna hitap etmeye neredeyse hiç ilgi duymaması. Kanıtım, cüzdan desteğinin olmaması ve diğer herhangi bir kripto para birimiyle birlikte çalışabilirliğin açık olmamasıdır. Flow’un arka cebinde yüz milyonlarca dolar olduğunu unutmayın.

Flow’un yerel kripto para birimi FLOW, son zamanlarda kripto piyasasının çoğu gibi fiyat sıkıntılarına yakalandı. Piyasa değerine göre 61. sıradaki kripto, yazım sırasında 5,30 dolardan işlem görüyor ve geçen ay %30’dan fazla düştü. Analist, kripto topluluğuyla daha fazla ilerlemenin FLOW’un fiyatını artırmaya yardımcı olabileceğini söylüyor:

Şu anda, Flow oldukça merkezi. Ve şüphesiz bildiğiniz gibi, merkezileştirme genellikle güvenilir olmayan bir ağ için bir risktir. Şimdi bunların hepsini söyledikten sonra, Dapper Labs (FLOW geliştiricisi) ekibi bunun farkında ve ağı daha fazla merkezsizleştirmek için adımlar atılmaktadır. Tek umudum, ek entegrasyonlar ve cüzdan desteği yoluyla normal kripto kullanıcılarını dahil etmek için daha fazla çaba gösterilmesi. Bu iki şey tek başına Flow’un sürekli arz şokunu dengelemek için ihtiyaç duyduğu talebi yaratmaya ve hatta bazı ciddi kazanımlara yol açmaya yeterli olabilir.

Analtik firması Messari tarafından yanın güncel bir rapor, kullanıcıların Ethereum ağından daha düşük gas ücretleri sunan Solana’ya geçtiğini, ancak Ethereum dominasyonunun sürdüğünü gösteriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir