Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.313
% 0.69
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.313
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Milyonluk Aboneli Analist: Bu Altcoin’den Alabilirim! İnanılmaz

Popüler kripto kanalı Coin Bureau sunucusu, Bitcoin ve altcoin ayı piyasasının durumunu değerlendiriyor. Analist, ne zamana kadar süreceği konusunda görüşlerini paylaşıyor. Bunun yanında almayı düşündüğü altcoin projesini açıklıyor.

“Stablecoin projesi nedeniyle Aave heyecan uyandırıyor”

Kripto para piyasasından ayılar dolaşmaya devam ediyor. Bununla birlikte milyonun üzerinde takipçisi olan popüler bir kripto analisti, merkezi olmayan bir finans (DeFi) altcoin projesini almayı düşünüyor. Kripto kanalı Coin Bureau’nun Guy takma adlı sunucusu, yeni bir güncellemede piyasa hakkındaki görüşlerini paylaştı. Analist, yaklaşmakta olan merkezi olmayan stablecoin projesi nedeniyle Aave ile ilgilendiğini söylüyor. Popüler analist, şu açıklamayı yapıyor:

Son zamanlarda araştırdığım bir şey. Bence Aave, harika bir altcoin projesi. Az önce kendi merkezi olmayan stablecoin’ini çıkarmayı planladığı haberini aldık. Şimdi, şahsen bunun gerçekten çok heyecan verici bir haber olduğunu düşünüyorum.

“Aave şu anda gerçekten çok ilginç bir proje”

Stablecoin denilince akıllara hemen Terra (LUNA)’nın kardeş tokeni Terra USD (UST) geliyor. Coinmuhendisi.com haberlerinden hatırlayacağınız üzere, dolar pegini kaybetmesinin ardından dramatik bir şekilde çöktü. Hatta çökmekle kalmadı, kripto piyasasına ciddi darbe vurdu. Bu noktada analist, sonuncusunda olanlardan hareketle takipçilerinin tepki göstereceğini hesaplıyor. Ancak, yine de bu altcoin projesinin farklı olduğunu söylüyor. Bu bağlamda Guy, şu ifadeleri kullanıyor:

Bazılarının başka bir merkezi olmayan stablecoin düşüncesiyle gözlerini devireceğini biliyorum. Ama bence Aave şu anda gerçekten çok ilginç bir proje. Yani, örneğin, neden bakıyorum? Henüz herhangi bir Aave tokeni satın almadım. Olmayabilir ama kesinlikle düşünüyorum.

Bitcoin ve altcoin ayı piyasası ne zamana kadar sürecek?

Guy, bir sonraki boğa piyasasında potansiyel olarak en çok kazananları arıyor. Bu arada, ayı piyasasının 2023’e ve muhtemelen 2024’e kadar konsolide olmaya devam edebileceğini düşünüyor. Buradan hareketle şu açıklamayı yapma ihtiyacı hissediyor:

Ayı piyasası ne kadar sürecek? Bütün bunlar ne zaman bitecek? Pekala, bunu daha önce birkaç kez söyledim. Sanırım en azından 2022’nin sonuna kadar vaktimiz var. Bence ayı piyasasının 2023’e, hatta muhtemelen 2024’e kadar rahatlıkla sürmesi mümkün. Yani, sanırım, bu cevabın anlamı şu: Gerçekten bilmiyorum.

Analist, esasında ayı piyasasının ne kadar süreceğini bilmediğini söylüyor. Ancak, bunun bir süre daha devam edeceğine inanıyor. Analist, “Dediğim gibi, bir sonraki Bitcoin yarılanmasının olacağı 2024 bile olabileceğini düşünüyorum. Bu yüzden karar vermenizde bir faktör bu,” diyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir