Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.914
% 2.37
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.914
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Milyonluk Aboneli Analist: Bu Altcoin, En İyilerden Olabilir!

Geniş çapta takip edilen bir analist, popüler altcoin Polkadot (DOT)’un yılın en iyi kripto varlıklarından biri olma potansiyeline sahip olduğunu söylüyor. Coin Bureau’nun Guy takma adlı analisti, 1.950.000 abonesine DOT’un 2022’de dik bir yükselişe sahip olabileceğini söylüyor. Detaylar Coinmuhendisi.com‘da.

“DOT, 2022’nin en iyi altcoin projelerinden biri olabilir”

Guy’a göre, traderlar Polkadot’un 2021’de çok daha yüksek bir fiyata ulaşmasını bekliyordu, ancak DOT çeşitli faktörler nedeniyle beklenen seviyelere ulaşamadı. Guy diyor ki:

Polkadot’taki tüm gelişmelere, güncellemelere ve duyurulara rağmen – DOT fiyat açısından pek bir şey yapmadı ve aslında projeyi en son Ekim’deki [2021] ele aldığımdan bu yana neredeyse %50 düştü. Bu birkaç nedenden dolayı. Yeni başlayanlar için, kripto piyasası Kasım ayından bu yana düşüşte ve kripto yatırımcıları çeşitli makro faktörler nedeniyle çok belirsiz hissediyorlar. Bu olduğunda, para altcoinlerden BTC‘ye akma eğilimindedir ve tam olarak gördüğümüz şey budur…

Popüler analist Guy ayrıca DOT’un kurumsal kripto fonları arasında BTC ve ETH‘nin yanı sıra en popüler kripto para birimi olduğunu iddia ediyor. Guy, dikkatini DOT’un dolaşımdaki arzına çeviriyor ve bunun az miktarda yatırımcı talebinden olumlu etkilenecek kadar sınırlı olduğunu söylüyor. Şöyle diyor Guy:

İyi haber şu ki, DOT’un dolaşımdaki arzı fazla artmadı… Ekim ayından bu yana yalnızca yaklaşık 50 milyon ek DOT dolaşıma girdi. Bu DOT’un bir kısmı muhtemelen geçen yıl 100’den fazla Polkadot projesine hibe veren Web3 Vakfı’ndan geldi. Geri kalanı muhtemelen, DOT tahsislerinin Ocak [2021]’den bu yana tamamen açıldığı göz önüne alındığında, erken yatırımcılar tarafından yapılan bahis ve satışların bir kombinasyonundan geldi.

Guy’a göre arzdaki bu artış, Polkadot’un parachain slot müzayedelerinde kilitlenen devasa miktardaki DOT ile karşılaştırıldığında çok az. Mevcut fiyat faktörlerinin olmamasına rağmen Guy, 2022’de DOT için yatırımcı talebi konusunda iyimserliğini koruyor. Analiste göre, küçük bir miktar talep DOT’u tüm zamanların en yüksek seviyelerine gönderebilir. Guy, “Ancak biraz şansla, Polkadot‘un yaklaşmakta olan birlikte çalışabilirlik protokolü, ekosistem genelinde DOT için bazı olumlu fiyat hareketlerine neden olacak kadar talep itici gücü yaratacaktır” diyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir