Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.446
% 0.80
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.446
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Milyonluk Aboneli Analist: Bu 8 Altcoin’e Bakın!

Popüler bir Bitcoin ve altcoin analizleri sunan Coin Bureau kanalının sunucusu Guy, 2 milyonu aşkın takipçisine, en merkeziyetsiz kripto para birimlerini sıraladı. İşte detaylar…

Coin Bureau, bu altcoin projelerine dikkat çekti: Merkeziyetsizlik!

Coin Bureau sunucusu Guy, yeni bir videoda 2,05 milyon abonesine Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE), Litecoin (LTC) ve Monero (XMR)’nun en merkezi olmayan kriptolar olduğunu söylüyor. Bitcoin’in en üst sırada olmasının ardında geliştirici katmanı, coin katmanı, altyapı katmanı, Blockchain katmanı ve dış katman olduğunu söylüyor. Analiste göre Bitcoin üzerine inşa edilen düzinelerce kişi ve kurum var. BTC arzı geniş çapta dağıtılmıştır, Bitcoin Blockchain ile etkileşime girecek altyapı sıkıntısı yoktur ve Bitcoin Blockchain’inde 15.000’den fazla full node var. Analist ayrıca şu ifadeleri kullanıyor:

Bitcoin’in eksik olduğu tek şey, dış katmandaki gerçek ademi merkeziyetçiliktir, ancak bu, her kripto para biriminin başarısız olduğu kısım. Herkesin bunun bir katman olarak sayıldığı konusunda hemfikir olmayabileceğini düşünüyorum.

Ethereum, Monero, Litecoin ve Dogecoin’in Bitcoin’i takip ettiğini ve merkeziyetsizliğin bazı yönlerinde hala eksik olduğunu söylüyor. Monero örneğinde, gizlilik odaklı coin, düzenleyici sorunlarla karşı karşıya. Analiste göre Ethereum’un ademi merkeziyetçiliği hala bazı katmanlarda eksik görünüyor. Monero’ya gelince, XMR, makul olmayan kripto düzenlemeleri nedeniyle sürekli olarak merkezi borsalardan çıkarılma riski altındadır. “Ayrıca dikkate alınması gereken Litecoin ve bir dereceye kadar Dogecoin var, ancak hepimiz biliyoruz ki bu kripto para birimleri bazı katmanları karşılamıyor,” ifadelerini kullandı.

ADA, DOT ve SOL da listede

Analist, diğer en merkezi olmayan kripto para birimlerini belirlemek için henüz çok erken olduğunu söylüyor ancak Cardano (ADA), Polkadot (DOT) ve Solana’nın (SOL) listeye dahil olma olasılığını görüyor. Analist, aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Şimdiye kadar, daha merkezi olmayan kripto para birimlerinin çoğunun bir süredir ortalıkta olduğunu fark etmişsinizdir ve birçoğu, Bitcoin’in bu kadar fazla merkezileşmemesine izin veren zamanın geldiğine inanmaktadır. Bunun anlamı, en merkezi olmayan kripto para birimlerinin ne olduğunu söylemek için henüz çok erken olabilir, ancak Cardano, Polkadot ve muhtemelen Solana’nın bir sonraki yarışmacılar olacağına dair bir his var.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir