Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$58.645
% 1.49
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 58.645
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Milyonluk Aboneli Analist: Bu 2 Altcoin’e Odaklanın!

Piyasada yakından takip edilen bir kripto analisti olan Coin Bureau sunucusu Guy, önde gelen Ethereum rakibi Solana’nın teknik engellerle karşı karşıya kaldığını ifade ediyor. Analist ayrıca, Solana (SOL)’nın büyük bir rakibi olarak başka bir altcoin projesinin ortaya çıktığını belirtiyor. İşte detaylar…

Yatırımcılar, SOL rakibi altcoin projesine yöneliyor

Popüler kripto analisti ve Coin Bureau sunucusu Guy, iki milyon YouTube abonesine, yatırımcıların ağ kesintileri ve Blockchain’in algılanan güvenilirliğini etkileyen hack’lerden sonra bir Solana’ya alternatif bir altcoin aradıklarını söylüyor. Analist, yatırımcıların bu sebeple merkezi olmayan uygulama (DApp) platformu Near Protocol’e (NEAR) yöneldiğini şu sözlerle açıklıyor:

Near Protocol, bu kullanıcıların ve yatırımcıların birincil alıcısı gibi görünüyor, bu da Solana’nın birincil rakibi olduğu düşünülürse mantıklı. Blockchain’leri benzer mimarilere sahip, aynı programlama dilini kullanıyorlar, onları oluşturan yazılım şirketleri aynı bölgede bulunuyor ve aynı kripto VC’leri tarafından destekleniyorlar.

Efsanevi Analist, Alacağı 5 Altcoin’i ve Giriş Seviyelerini Verdi!

Popüler kripto analisti, altcoin ekosisteminde yapılan güncellemelere, gelişmelere, duyurulara ve ortaklıklara rağmen SOL fiyatının neden zorlandığının başka nedenlerine işaret ediyor. Kripto YouTube kanalı Coin Bureau sunusuna göre bunun sebebi ise şöyle:

SOL bir altcoin ve bu, fiyat hareketinin BTC’le yüksek oranda ilişkili olduğu anlamına geliyor. Muhtemelen şimdiye kadar fark ettiğiniz gibi, Bitcoin 2 Aralık’tan beri zor zamanlar geçiriyor… CoinGecko ve CoinMarketCap’e göre SOL’un dolaşımdaki arzı sırasıyla 20 ila 22 milyon arasında arttı. SOL başına ortalama fiyatın yaklaşık 100 dolar olduğu varsayıldığında, bu, tüm SOL’un satıldığını varsayarsak, 2 milyar doların üzerinde potansiyel satış baskısına yol açar.

SOL, önceki ATH’lerini yeniden test edecek

Coinmuhendisi.com olarak analizlerini ilgiyle takip ettiğimiz Guy, Ethereum rakibi bir altcoin olan Solana’nın mevcut performansını da göz önünde bulunduruyor. Bununla birlikte analist, kripto piyasaları daha tanımlanmış bir boğa koşusuna girdiğinde altcoin projesinin muhtemelen önceki tüm zamanların en yüksek seviyelerini yeniden test edeceğini şöyle ifade ediyor:

SOL için yarım düzineden fazla farklı kurumsal yatırım aracı var ve anladığım kadarıyla, SOL’un düşük fiyat hareketine rağmen aralık ayından bu yana makul miktarda giriş gördüler.

Analiste göre bireysel yatırımcılar açısından ise OpenSea’nin Solana’daki son lansmanı, SOL için kullanıcı hizmet talebinde bir artışla sonuçlanmış gibi görünüyor. Popüler analiste göre altcoin projesinin DeFi protokollerinde kilitlenen toplam değerin, SOL’un son rallisi sırasında düşmeye devam ettiği göz önüne alındığında, durumun böyle olduğu varsayılabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir