Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.343
% 0.38
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.343
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Milyonluk Aboneli Analist: Bu 2 Altcoin Büyük Fırsat Sunuyor!

Altcoin Daily’nin popüler analisti, Mart 2022’de büyük dönüm noktalarıyla karşı karşıya olan Bitcoin’i (BTC) analiz ediyor ve yatırımcılarına fırsatlar sunduğunu söylediği 2 altcoin projesini paylaşıyor. Analistin paylaşımlarını Coinmühendisi.com okuyucuları için hazırladık.

Lider kripto Bitcoin (BTC)

Listede bahsedilecek ilk kripto para Bitcoin. Analiste göre, bu efsane kripto para altın bir satın alma bölgesine giriyor. Analist, Bitcoin’in gelecekteki arz şokunun, Bitcoin ve tüm endüstri üzerinde büyük ölçüde boğa pozisyonunda olduğunu söylüyor.

Analist, likit olmayan Bitcoin arzı artı azalan likit arzın, talebi karşılamak için daha az kripto paraya eşit olduğunu ve bu durumun, likit olmayan arzı artırarak, likit arzını azalttığını belirtiyor. Sonuç olarak analiste göre, dolar-maliyet ortalaması için ideal bir “altın alım bölgesine” girdiğini görebiliriz ve bu yüzden bu büyük bir fırsat sunuyor.

Liquid Supply ShockRateOranı | Kaynak: Youtube

İlk altcoin projesi Fantom (FTM)

Büyük bir dönüm noktasına sahip olacak ilk altcoin ise Fantom (FTM). Fantom, kendi ısmarlama konsensüs algoritmasını kullanarak geliştiricilere DeFi hizmetleri sağlayan, yönlendirilmiş bir döngüsel olmayan grafik (DAG) akıllı sözleşme platformu.

Analiste göre, Fantom, %45 düzeltmeden sonra ‘satın al’ sinyalini yanıp sönüyor. Analist, Fantom’un düşüş trendinin, potansiyel olarak bitmek üzere olduğunu ve boğa dürtüsüne yol açıyor olabileceğini belirtiyor. Analist, altcoin’de 675 yeni adres oluşturulduğunu ve bunun, kısa bir yılda neredeyse %6000’lik bir günlük artış anlamına geldiğini ifade ediyor.

Listedeki diğer altcoin ise Cardano (ADA)

Cardano, amacının ‘değişim yaratanlar, yenilikçiler ve vizyonerlerin’ olumlu küresel değişim getirmesine izin vermek olduğunu söyleyen bir Proof of Stake (PoS) Blockchian platformu. Analiste göre Cardano’nun ayı trendi kısa sürede sonlanabilir ve bu da fiyatların yeniden yükselmesine neden olabilir.

Bu arada Cardano için iyi bir haber var: ADA %5 artarken adresler 3,5 milyona ulaştı. Missouri on-chain verilerine göre bu, Blockchain’deki açık cüzdan sayısı olarak bir başka büyük kilometre taşı. Analist, büyük kilometre taşlarının, yükselecek olan bu altcoin projelerinin fiyat hareketinin en belirgin işareti olduğunu vurguluyor.

+Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir