Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.874
% 2.44
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.874
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Milyonluk Aboneli Analist 2 Altcoin Belirledi: 5x Yapabilir!

Milyon aboneli bir kripto analisti, hızla yükselen iki altcoin projesinin yılın geri kalanında 5x yapabilmesi için ihtiyaç duydukları katalizörleri sıralanıyor.

Bu yükselen 2 altcoin yakından takip edilebilir

Yeni bir strateji oturumunda, “Guy” lakaplı Coin Bureau sunucusu, Polkadot (DOT) ve Cosmos (ATOM) konusundaki beklentileri hakkında güncelliyor. Üç ay önce, analist, hangi projeye özel Blockchain’lerin Polkadot ağına entegre edileceğini belirlemek için oldukça seçici bir süreç olan DOT’un parachain müzayedelerine derin bir dalış yaptı. Guy şunları söylüyor:

DOT için talep itici güç, Polkadot’un parachainlerindeki, özellikle de yakın zamanda DOT’tan yararlanan DeFi platformu için büyük bir teşvik fonu açıklayan Acala’daki kullanım örneklerinden geliyor. Polkadot’un parachain slot müzayedelerinin uygun bir yan etkisi, DOT’un dolaşımdaki arzının neredeyse %15’inin iki yıl boyunca kilitli kalmasıdır ve bunu DOT’un yaklaşık %55’lik hisseli arzına eklediğinizde, bu DOT arzının sadece yaklaşık %30’unun hazır olduğu anlamına gelir.

Analistin yukarıda belirttiği üzere, toplam DOT arzının %15’nin kilitli kalması talep geri geldiğinde DOT için daha fazla fiyat hareketliği anlamına geliyor. Guy analizlerinin devamın şu konularda uyarıyor:

Ancak DOT’un devasa piyasa değeri, kısa ve orta vadede, özellikle de oluşan tüm dirençle birlikte 3 kattan daha yükseğe çıkmakta zorlanacağı anlamına geliyor. 30 dolar seviyesi civarında.

Analist, trendi ayaktan tutan bir unsurdan bahsediyor

Coinmuhendisi.com olarak analizlerini paylaştığımız Coin Bureau sunucusu, Şubat ayındaki bir videoyu takip ediyor ve kripto piyasasının çöküşünü engelleyerek iyi bir büyüme öngördüğünü söylüyor.

Cosmos ekosistemindeki pek çok proje, merkezi borsalar tarafından geniş çapta desteklenmiyor ve hatta merkezi borsalarda listelenmeye bile direniyor. Bu, yalnızca bu yeni chain’ler için köprü para birimi olarak ATOM’a olan talebi daha da artırır.

Analiste göre ATOM’un sahip olduğu bir diğer avantaj da orta ölçekli bir piyasa değeri:

Orta ölçekli piyasa değeri, ATOM’un fiyatını yüzde olarak artırmanın daha az para gerektirdiği anlamına geliyor. Olayları bir perspektife oturtmak gerekirse, eğer ATOM, DOT ile aynı seviyede bir yatırım görürse, mevcut fiyatından 3 kat daha fazla sonuç verirdi. Bireysel faiz getirilerini varsayarsak, bunun ATOM için gerçekçi bir kısa-orta vadeli beklenti olduğunu düşünüyorum. Bu gerçekten gerçekleşirse ve Cosmos ekosisteminin büyüme hızında, bence 5x’lik bir hareket bir olasılık. Tüm bunların kripto piyasasının rallisine devam edeceğini varsaydığını vurgulayacağım, bu hiçbir şekilde garanti edilmez.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir