Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.781
% 1.38
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.781
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Milyonların Takip Ettiği Analist: Bu 5 Altcoin Yatırım Fırsatı!

Kripto piyasası kızıl denizde. Bu dönemler potansiyel bir altcoin projesine atlamak için iyi bir fırsat olarak kabul edilir. Diğer yandan yatırımcıların yüksek potansiyelli proje arayışları sürüyor. Bu yazıda, tahminlerin kesinlik bulundurmadığını unutmadan, kripto odaklı Youtube Kanalı Altcoin Daily analistlerinin paylaştığı en iyi 5 altcoin’i listeleyelim.

Immutable X (IMX)

Ana akıma girmek üzere olan ilk altcoin, Immutable X (IMX). Immutable X, Ethereum ağındaki NFT’ler için ilk katman 2 ölçekleme çözümü olarak kendisini konumlandırıyor. Immutable X’e göre, Blockchain’i, Ethereum’un düşük ölçeklenebilirlik, zayıf bir kullanıcı deneyimi, likidite azlığı ve yavaş bir geliştirici deneyimi gibi sınırlamalarını ortadan kaldırıyor. Bunun yerine, kullanıcılar, bir kullanıcı veya varlık güvenliğinden ödün vermeden NFT’lerin basımı (mint) ve ticareti için sıfır gas ücretinin keyfini çıkarırken, anında alım satım ve büyük ölçeklenebilirlikten yararlanabilir.

Immutable X ayrıca, anında işlem onayları ve NFT’lerin basımı ve ticareti için sıfıra yakın gas ücretleri sunar. Kullanıcılar, varlıklarının güvenliğinden ödün vermeden bu NFT’leri kolayca oluşturabilir ve takas edebilir. Dolayısıyla, NFT’ler önümüzdeki on yılda gerçekten devrim yapmak üzereyse, oyun sektörü, eğlence sektörü, DeFi finansı, tüm bu sektörlerin hızlı ve ölçeklenebilir olması gerekir. Altcoin Daily analistlerine göre Immutable X tamda bu noktada kendini gösteriyor.

Ripple (XRP)

Listenin ikinci altcoin projesi Ripple (XRP), bir kripto para birimi ödeme sistemi olan Ripple Labs Inc tarafından geliştirilen ürünlerin yerel kripto para birimidir. XRP, “küresel ödemeler için oluşturulmuş dijital varlığıdır”. XRP, kullanıcıların hem bireysel müşterilerin hem de bankaların potansiyel ilgisini çekerek, kullanıcıların çok düşük bir maliyetle para göndermesine olanak tanır. Ripple’ın önemli bir değer önerisi, beş saniyenin altında işlem kesinliği sunarken küçük işlem maliyetleridir.

XRP, ABD’de SEC tarafından dava edilirken hamleler yapıyor, bu onların küresel olarak genişlemesini engellemiyor. Ripple, talep üzerine likidite (ODL Tabanlı) uluslararası ödemelerini genişletmek için Litvanya’nın FINCY’sini kullanıyor. Bu, Ripple’ın bireysel havale ve B2B ödemeleri sağlamak için Litvanya’nın FINCY’si ile bir ortaklık ilan ettiği anlamına geliyor.

Bu ortaklık sayesinde, FINCY’nin müşterileri Avrupa ve Meksika arasında sorunsuz ödemeler yapabilir. FINCY’nin Avrupa’daki en son ODL dağıtımımız olmasından memnunuz ve kripto destekli bir geleceğe hazır olan ilave Avrupalı ​​ortakları duyurmayı dört gözle bekleniyor. Bu yüzden Ripple listede ikinci sırada yer alıyor.

Energi (NRG)

Analistlere göre 2025’te ana akım olacak bir sonraki altcoin Energi (NRG), yeni nesil bir Proof of Stake (PoS) kripto para birimidir. Energi Blockchain tarafından desteklenen NRG, Ethereum akıllı sözleşme uyumluluğunu kendi kendini finanse eden bir hazine, merkezi olmayan ana node yönetimi ve bir Katman 1 ve Katman 2 protokolü ile birleştirir. NRG ayrıca Energiswap merkezi olmayan borsa için bir yönetim token yerine hizmet eder.

Energi, GEM’den 50 milyon dolarlık bir yatırım taahhüdü aldı. GEM Digital Limited, Bahamalar merkezli bir dijital varlık yatırım firmasıdır. Firma aktif olarak yapılara kaynak sağlıyor ve dünya çapında 30’dan fazla CEX ve DEX’te listelenen hizmet kripto para birimlerine yatırım yapıyor. Bu nedenle, Paris, New York ve Bahamalar’da faaliyet gösteren 3.4 milyar dolarlık alternatif bir yatırım grubu olan GEM’e yatırım yapmak için umut verici kripto şirketleri buluyorlar.

Energi, bu yeni sermaye akışını, yaklaşmakta olan NFT pazarının ve koleksiyonlarının arkasındaki ekibi desteklemek ve ayrıca NFT ile ilgili diğer ürün ve hizmetlerini genişletmek, ortaklıklar kurmak ve ürün grubunu çeşitlendirmek için kullanacak.

Polygon (MATIC)

Listede bir sonraki altcoin ise Polygon (MATIC). Polygon, Ethereum ölçeklendirme ve altyapı geliştirme için ilk birlikte çalışabilirlik platformudur. Temel bileşeni, çoklu uygulama türleri oluşturmayı destekleyen modüler, esnek bir çerçeve olan Polygon SDK’dır.

Lens Protocol, AAVE Protokolünü getiren ekipten bir Web 3 sosyal platformu oluşturmayı kolaylaştıran, merkezi olmayan bir sosyal medya platformu, izinsiz şekillendirilebilir ve merkezi olmayan bir sosyal grafik olmayı amaçlamaktadır. Polygon ağında olduğu için süper hızlı ve ucuz olacak.

Cardano (ADA)

Cardano, hedefinin “değişim yaratanlar, yenilikçiler ve vizyonerlerin” olumlu küresel değişim getirmesine izin vermek olduğunu söyleyen bir PoS Blockchain platformudur. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere, yakın bir tarihte Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, topluluğa Vasil hard fork programa uygun olduğunu ve 29 Haziran’da uygulanacağını bildirdi. Vasil Hard Fork güncellemeleri, Cardona Blockchain’e ve akıllı sözleşme platformu Plutus’a dağıtılacak.

Dört farklı CIP (CIP-31 (Referans Girişleri), CIP-32 (Eğim Verileri), CIP-33 (Referans Komut Dosyaları) ve CIP-40 (Teminat Çıkışları) içerecek. Böylece Cardano ağında büyük bir performans artışı bekleniyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir