Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.047
% 0.62
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.047
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Milyarder Yatırımcıdan Altcoin Yorumları: Sıfırlama İyidir!

Girişimci ve milyarder yatırımcı Kevin O’Leary, büyük ve aşırı kaldıraçlı kripto şirketlerinin ve altcoin projelerinin çöküşünün gelişmekte olan endüstri için oldukça faydalı olabileceğini söylüyor. İşte milyarderin altcoin yorumları…

Sıfırlamalar, ayakta kalabilenler için bir nimet…

Yakın zamanda verdiği bir röportajda O’Leary, karmaşık pozisyonlara sahip büyük bir oyuncuyu içeren bir silme işleminin herhangi bir finansal piyasa için iyi olabileceğini söyledi sözlerine şöyle devam etti:

Herhangi bir piyasada diplerin nasıl yapıldığını anlatayım. Hisse senetlerinde veya borçta veya kriptoda veya gayrimenkulde olmanız umurumda değil. Sıfıra gitmek için her zaman büyük bir oyuncuya ihtiyacınız var. İster uzun vadeli bir sermaye olsun, isterse bu kripto altyapı şirketlerinden biri olsun, bu her zaman yardımcı olur. Bunun olmasını istemiyorum, ama büyük bir oyuncuya sahip olduğunuzda, bu size her zaman iyi bir dip verir, aşırı kaldıraçlıdır, bu sıfıra gider. Bu her zaman yeniden inşa sürecinin başlangıcı olma eğilimindedir, bu nedenle çok fazla kaldıraç kullanan birini feda etmeniz gerekiyorsa ve bu her zaman kaldıraçtır, birileri aşırı yüklenmiştir. Pozisyonlar karmaşıktır. Şeffaf değiller. Sıvı değiller ve sıfıra gidiyorlar. Sıfırın eşiğinde biri var. Sorun yok. Aslında, bunu aldığımızda bunun iyi bir şey olduğunu iddia ediyorum.

O’Leary’ye göre, büyük bir kripto firmasının çökmesi, hayatta kalmayı başaranlar için bir nimet olacak. Milyarder yatırımcı altcoin projeleri ve kripto para piyasası hakkındaki yorumlarına şöyle devam etti:

Hayatta kalan herkes için harika olacak çünkü herkes bundan bir şeyler öğrenecek ve bir arınma olayının sevdiğim yanı da bu. Bence kripto sektöründe bir tane için vaktimiz var ve kim olacağını bilmiyorum, ama size yüzde 100 garanti ederim ki bu filmi daha önce gördüm. Daha sonra birinin ağır bir pozisyona girdiğini öğreneceksiniz. Silindiler ve bu iyi. Bu iyi bir şey.

Bitcoin ve altcoin projeleri fiyat kayıpları yaşarken, büyük yatırımcılar devasa rakamlarda zarar ediyor

Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz gibi, halka açık şirketler arasında Bitcoin’e en çok yatırım yapan iki şirket, yatırımlarında neredeyse 2 milyar dolardan fazla zarara uğradı. Microstrategy’e ait 130 bin, Tesla’ya ait 43 bin Bitcoin (BTC), dolar cinsinden ciddi derecede değer kaybetti. Microstrategy’ye bakıldığında Michael Saylor’ın 129.218 BTC için 3.965.863.658 dolar harcadığı görülüyor.

Bitcoin’in son zamanlarda yaşadığı ani değer kaybı, şirketin daha önceden elde ettiği tüm karı silerek yatırımının değerinin gerilemesine, yani zarara uğramasına yol açtı. Tesla’nın 2021 boğa piyasası sırasında 1,5 milyar dolara satın aldığı 43.200 BTC’den ettiği 1 milyar dolar kar da uçtu gitti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir