Kriptolar:
29723
Bitcoin:
$66.098
% 7.10
BTC Dominasyonu:
%54.5
% 0.58
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 5.93
Korku & Açgözlülük:
64 / 100
Bitcoin:
$ 66.098
BTC Dominasyonu:
% 54.5
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Milyarder Yatırımcı: Bu Altcoin, Büyük Şirketleri Yıkacak!

Milyarder yatırımcı Chamath Palihapitiya, popüler altcoin Solana’nın (SOL) dev ödeme şirketlerinin finansal üstünlüğüne meydan okuyan bir piyasa bozulmasında rol oynayacağını düşünüyor. İşte Palihapitiya’nın yorumları…

Milyarder isim popüler altcoin Solana’ya dikkat çekti

All-In Podcast’teki yeni bir röportajda Palihapitiya, ödemeler sektöründe son 90 gün içinde faaliyette bir artış olduğunu söyledi. “Visa ve Mastercard, bence, fiyatları, özellikle de enflasyonist bir anda yükseltmeleriyle, o anın tam bilgisinden ve duyarlılığından yoksun bir şekilde yapabilecekleri en aptalca şeyi yapıyorlar,” ifadelerini kullandı. Palihapitiya, fiyatları yükseltme kararının “bozulma için teşvik yarattığını” belirtiyor. Ethereum (ETH) rakibi Solana’yı yaklaşan bozulmanın bir parçası olarak görüyor ve Solana Pay’e dikkat çekiyor.

Solana Pay, Şubat ayında başlatılan merkezi olmayan bir eşler arası ödeme protokolüdür. Milyarder isim, “Bu hafta, Solana Pay’i birazcık görebildim ve gerçekten heyecan verici,” ifadelerini kullandı. Solana Pay’in arkasındaki temel önerme, ödemenin ve altında yatan teknolojinin gerekli bir hizmet aracı olmaktan, trader ve tüketici arasında gerçek eşler arası iletişim kanalına dönüşmesidir.

Solana (SOL) fiyatında son durum

Solana’nın yerel tokeni SOL, yazım sırasında yüzde 5.5’lik bir yükseliş ile 101.6 dolardan el değiştiriyor. Kripto para, 33.9 milyar dolarlık piyasa değeri ile yedinci sırada yer alıyor. Solana son zamanlarda hem iyi hem de kötü nedenlerle haberlerde çokça yer aldı. Kötü haberlerle ilgili olarak bakıldığında, Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Cyber Capital’in Kurucusu Justin Bons, Solana’ya yönelik bir tweet dizisi yayınladı.

Çoğu kişinin Solana Vakfı’na karşı bir rant olarak nitelendirirken, yönetici Solana’nın “çok fazla kırmızı bayrağı” olduğunu söylemeye devam etti. Yönetici, Solana’nın özgünlüğünün eksikliğini vurgularken, aynı zamanda “pervasız” olarak nitelendirdi. Hatta Bons, hackerların işini kolaylaştırdığını iddia ederek, Proof of History mekanizmasına da değindi. Bu tür eleştiriler, Ocak 2022’nin başlarında yaşanan büyük bir kesintinin ardından geldi. Bu olay, birçok kişi tarafından “Ethereum katili” olarak adlandırılan bir Blockchain’de birkaç ay içinde yaşanan üçüncü büyük ağ kesintisiydi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir