Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.000
% 0.65
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.000
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Milyarder Chamath Palihapitiya Yatırımcıları Uyardı

Milyarder yatırımcı Chamath Palihapitiya, yatırımcıların dünyanın en zengin iki insanının kendi portföyleriyle yaptıklarını görmezden gelmenin pervasız olacağını söyledi. Popüler isim ayrıca kripto para yatırımı yapacak olanlara da araştırma tavsiyesi verdi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

The All-In Podcast’inin yeni bir bölümünde, risk sermayesi şirketi Social Capital’in CEO’su, insanların Elon Musk ve Jeff Bezos gibi büyük isimlerin şirketlerinin hisselerini sattıklarının farkında olması gerektiğini düşünüyor.

Palihapitiya şunları söyledi:

“Borsamız tüm zamanların en yüksek seviyelerinde, kripto paramız tüm zamanların en yüksek seviyelerinde, sanat piyasalarımız… tüm zamanların en yüksek seviyelerinde. Enflasyon 30 yılın zirvesinde. 25 yılın en yüksek seviyesinde 10 yıllık başa başlarımız var. Geçen hafta Kongre’de onayladığımız bir puanlık tuhaf trilyonlarca dolarımız var ve hala 1.8 trilyon dolarlık başka bir teşvik için çalışıyoruz. Neslimizin en önemli iki kurucusu, gerçekten sürekli kazanan en zeki iki insan, Elon Musk ve Jeff Bezos, sadece bu yıl toplam 11 milyar dolardan fazla hisse sattılar…

Dünyanın en zeki insanları, size asla satmayacaklarını söyledikleri temel varlıklarını şimdi satıyorlarsa ve olaylarla ilgili konumunuzu yeniden gözden geçirmiyorsanız, ya onlardan çok daha akıllısınız ya da gerçekten, gerçekten pervasızsınız.”

Palihapitiya, kripto para konusunda ise yatırımcıların paralarını projelere yatırmadan önce işlevsellik ve kullanım senaryosu konularını araştırmaları gerektiğini ifade etti. Popüler CEO, şunları söyledi:

“Bitcoin altındır, Ethereum gümüş olma eğiliminde gibi görünüyor ve Solana, üstüne inşa edilebilecek gerçek geliştirici ekosistemlerinin ilki olabilir ancak ondan sonra gelen başkaları da olacaktır.”

Palihapitiya, Helium’a (HNT) ve Render Token’a (RNDR) da atıfta bulundu:

“Helyum, tamamen merkezi olmayan bir 5G altyapısı oluşturmaya çalışan ilginç bir proje. Render… tamamen merkezi olmayan bir grafik işleme yapısı, esasen GPU’lar oluşturmaya çalışıyor. Bunların her ikisinde de, insanların elde ettiği değerin ne olduğunu sayısal olarak ölçebilirsiniz.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir