Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.835
% 1.28
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.835
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Michael Saylor, Bitcoin’in Dijital Altın Olduğunu Söyledi

michael saylor bitcoin

Dünyanın en büyük şirketlerinden biri olan Microstrategy’nin kurucusu Michael Saylor, Bitcoin’in harika bir icat olduğunu ve dijital altın olduğunu iddia etti.


Saylor, bu açıklamayı bir podcast sohbeti sırasında yaptı. Parayla ilgili dinamikleri, ekonomik belirsizlik dönemlerinde geleneksel yatırım yöntemlerinin karşılaştığı zorlukları ve bunların şirket çalışanlarına olan etkilerini ele aldı.

Bitcoin savunucusu olan Saylor, varlık erozyonunu ve bu durumun çalışanlar üzerindeki olası etkilerini düşünerek para konusunu da ele aldı.

Saylor, bu konuyu ele alırken hisse senetleri için mevcut olan bazı sorunlardan bahsetti. Bu sorunlar, hisse senetlerinin istenilen miktarda arz olarak piyasaya sürülebilmesi ve siyasi olarak alınan kararların hisse senetleri üzerinde oldukça fazla etki yaratmasıydı.

Michael Saylor, hisse senetlerinden sonra Bitcoin’i bu zorluklarla kıyasladı ve Bitcoin’in bu sorunlara karşı daha dayanıklı bir varlık olduğunu savunarak “Bitcoin, sınırlı bir arzla karakterizedir, bu da onu kıtlık sorunuyla karşılaştırmaz ve değerini koruma potansiyelini artırır. Ayrıca, Bitcoin, siyasi veya piyasa değişkenlerinden daha az etkilenir, çünkü merkezi bir otoriteye veya politikalara tabi değildir.” cümlelerini kullandı.

Enflasyon risklerinin arttığı ve merkez bankalarının faiz oranlarını yükseltmeyi düşündüğü bir dönemde Saylor, geleneksel yatırım araçlarının artık güvenilir olmadığını da vurguladı.

Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmek İçin Buraya Tıklayın


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir