Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.733
% 5.32
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.733
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Metaverse ve Meme Coin Analizi: Bu 8’i Fırladı!

Geçtiğimiz gün boyunca Bitcoin ve diğer altcoin’ler düşüş yaşadı. Ancak bu düşüş, belirli metaverse ve meme coin projelerini etkilemedi. Bazı coin’ler yüzde 250’ye yakın artışlar yaşadı. Peki, en çok yükselenler hangileri oldu? İşte detaylar…

4 metaverse coin, yükselişiyle güne damga vurdu

24 saatlik süreçte en çok yükselen metaverse coin, MegaCryptoPolis (MEGA) oldu. MEGA, yüzde 43’lük bir artış ile 9.40 dolara çıktı. MEGA’nın ardından “Mars toprakları” satan Mars4’un MARS4 coin’i yüzde 15.6 oranında değer kazandı. Bunların ardından yüzde 14.5 ile cocktailbar.finance (COC), yüzde 12.2 ile VIBE (VIBE) geldi.

Peki, yükselişlerinin ardında neler vardı? MegaCryptoPolis, Mega World’ün oynanışını içeren güncellenmiş bir yol haritasını yayınladı. Mars4, “Komuta ve Kontrol” panelinin yakında piyasaya sürüleceğini açıkladı.

4 meme coin artış yaşadı: Neredeyse yüzde 250 yapıldı

Metaverse coin’lerin dışında çeşitli meme coin’ler de artış yaşadı. coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere meme coin’ler, Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) gibi coin’lerden ilham alınarak oluşturulmuştur. Oluşturulduğu dönemlerde bu altcoin’lerin herhangi bir amacı yoktu ancak artık iki proje de çeşitli yerlerde ödeme yöntemi olarak kullanılırken Shiba Inu metaverse alanına da giriyor.

Günün en çok yükselen meme coin’i yüzde 238.8 yükselen LiteDoge (LDOGE) oldu. LDOGE’u, Fantom (FTM) ağındaki Shiba Fantom (SHIBA) yüzde 178.2’lik artış ile takip etti. Bunların ardından yüzde 113.5 ile Vitoge (VITOGE) geldi. Yooshiba Inu (YSHIBAINU) ise yüzde 17 oranında değer artışı gösterdi. Yooshiba Inu, ilk 3B NFT oyna-kazan oyununu duyurdu.

Diğer meme coin’lerin arkasındaki sosyal medya platformlarında ise 2-3 haftadır herhangi bir paylaşımda bulunulmamış gibi görünüyor. Yani, bahsettiğimiz meme coin’lerin yükselişlerinin ardında belirli bir faktör olmadığını söyleyebiliriz. Yazıyı sonlandırırken, yükseliş yaşayan bu altcoin’lerin yükseldiği kadar hızlı bir şekilde düşüş yaşayabileceğini belirtmekte fayda var. Bu nedenle her yatırımcı, yatırımlarını kendi araştırması doğrultusunda yapmalıdır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir