Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.827
% 0.98
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.827
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

MetaMask, Wyre Desteğini Sonlandırıyor

MetaMask

Kripto cüzdanı MetaMask, Wyre’nin yakında faaliyetlerini durdurmayı planladığına dair haberlerin ardından Wyre kripto ödeme platformunun hizmetlerine verdiği desteği sonlandırıyor.

Kripto cüzdanı MetaMask, twitter’da yaptığı bir duyuruya göre kullanıcıların doğrudan dijital cüzdanı aracılığıyla kripto satın almalarına olanak tanıyan Wyre’yi mobil toplayıcısından kaldırdı. Kullanıcılardan Wyre’ı mobil toplayıcıda kullanmamalarını isteyen MetaMask, “Şu anda uzantının kaldırılması üzerinde çalışıyoruz ve sabrınız için teşekkür ederiz” dedi.

Duyuruya göre, MetaMask hala Transak, MoonPay ve Sardine dahil olmak üzere çok sayıda başka ödeme ağ ağını destekliyor. Ayrıca MetaMask, hizmetlerin Apple Pay, banka kartları ve transferlerde mevcut olduğunu belirtti.

Wyre, Faaliyetlerini Durduruyor

Haber, Wyre CEO’su Ioannis Giannaros’un çalışanlara firmanın yakında faaliyetlerini durduracağını açıklamasından kısa bir süre sonra geldi. Giannaros, “Elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz, ancak herkesin önümüzdeki birkaç hafta içinde işi gevşetmemiz gerekeceği gerçeğine kendilerini hazırlamalarını istiyorum” dedi.

2013 yılında San Francisco’da kurulan Wyre, geçen yıl 1,5 milyar dolara satın alınmaya yaklaşan büyük bir kripto ödeme firmasıdır. Nisan 2022’de, Amerika Birleşik Devletleri e-ticaret girişimi Bolt, Wyre’yi satın almayı kabul etti. Bolt, 2022’deki devasa kripto ayı piyasasının ortasında, Eylül ayında anlaşmayı iptal etmeyi tercih etti.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir