Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.116
% 1.33
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.116
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Metahero Nedir? HERO Coin Ne İşe Yarar?

Metahero nedir? Metahero (HERO), Metahero, oyunlarda, VR’de, sosyal medyada ve çevrimiçi modda kullanılmak üzere ultra gerçekçi 3B avatarlar ve sanal öğeler üreten 3B tarama ve modelleme teknolojisini Coinmuhendisi.com olarak, sizin için hazırladık.

Metahero Nedir? Ne İşe Yarar?

MetaHero, gerçek dünya eserlerinin benzersiz dijital kopyalarını oluşturmaya ve bunları NFT’ler aracılığıyla temsil etmeye olanak tanıyan merkeziyetsiz bir platformdur. Metaverselerde gözlemlediğimiz temsillerin gerçeklik seviyesini getirmek için blockchain teknolojisini 3D tarama teknolojisi ile birleştiren bir platformdur. Projenin arkasındaki hırslı ekip, metaverse’de temsil edilen nesnelerin gerçek dünyada gözlemlediğimizle aynı olması gerektiğini önermektedir.

MetaHero’nun bahsi sadece fiziksel evrenimizdeki nesneleri içermiyor. Aynı zamanda onların harika ürünü olarak, bedenlerimizin birebir kopyalarını metaverse‘e götürmeyi planlıyorlar. Kuşkusuz, bu nokta tartışmalı olduğu kadar yenidir. Şimdilik, tartışmaları başka bir örneğe bırakırsak, kendimizi bir NFT aracılığıyla kendimize aşırı benzerlikle temsil edilmiş bulma olasılığı MetaHero sayesinde zaten mevcuttur.

HERO Coin Nedir?

HERO coin Metahero’in yerel tokenidir. Binance Akıllı Zincir ağına dağıtılmıştır. Başarılı bir özel satıştan sonra, IDO’su PancakeSwap platformunda yapılmıştır.

Şu anda tokenin en önemli kullanımı, platformda NFT‘lerin oluşturulması için ödeme yapmaktır. Ancak daha büyük bir etkiye sahip olması beklenmektedir. Bu anlamda MetaHero’nun arkasındaki ekip, HERO’yu düzenli bir ödeme aracı olarak kullanma hedefi doğrultusunda Visa ile bir ittifak kurdu.

Metahero Nasıl Çalışır?

MetaHero’nun büyük projesinin anahtarı Wolf Studio ile olan ortaklığıdır. Bu, teknolojisini müzik, oyun ve moda endüstrilerinde büyük bir başarıyla uygulayan bir şirkettir.

Şimdi merak ediyor olabilirsiniz, hangi teknolojiden bahsediyorum? Üç boyutlu meta taramadan bahsediyoruz. Bu teknoloji sayesinde, son derece gerçekçi hologramlarla resitalleri ve fiziksel dünyaya son derece benzeyen insan temsillerini gözlemleyebildik. Bu 3B meta tarama teknolojileri, MetaHero kullanıcılarının NFT olarak oluşturmasına olanak tanır.

Sanal ve fiziksel arasındaki sınırlar her teknolojik ilerlemeyle seyreltilmektedir. Ancak diğer yandan bu gelişmeler bizi, kendimizi daha kolay tanımlayabileceğimiz ve bu temsillerin bize fayda sağlayabileceği sanal bir gelecek hakkında düşünmeye de davet ediyor. Kuşkusuz bu tür teknolojilerin sınırlarını ve etkilerini bilmekten çok uzağız.

Metahero Nedir? HERO Coin Nasıl Alınır?

Metahero, işlem hacmi geniş birçok kripto para borsasında işlem görüyor. HERO coin şu anda Bybit, BingX, CoinTiger, KuCoin gibi borsalar tarafından listelenmektedir. Tokeni satın almak için bu borsalardan birine üye olmak ve kimliği doğrulamak gerekiyor. Hesaplarını eksiksiz bir şekilde oluşturan yatırımcılar, cüzdanlarına para yatırarak HERO coin satın alabiliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir