Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.019
% 0.92
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.019
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Messari: VC’ler Bu Altcoin Piyasalarına Yatırım Yapıyor!

Hem DeFi hem de NFT piyasaları, 2022’nin ilk yarısında büyük bir darbe aldı. Aynı zamanda, sermaye ve ticaret hacminin büyük bir bölümü bu sektörlerden ayrıldı. Ancak kripto yatırımcıları “maymun resimleri” ve %20 APY için çıldırırken, yatırım firmaları bu altcoin projelerine akın ediyor.

VC’ler bu altcoin sektörüne 1.2 milyon dolar yatırım yaptı

Bu yılın ilk çeyreğinde, risk sermayedarları sektöre 1,2 milyar dolardan fazla yatırım yaptı. Kripto para piyasasının çökmesine rağmen toplam 128 şirket kurumsal yatırımcılardan fon aldı.

Messari’nin önerdiği gibi, hiçbir kripto yatırım alt segmenti, ayı piyasası sırasında GameFi’nin yaptığı kadar büyük bir giriş almadı. Bunun ana nedeni, Ethereum veya Bitcoin gibi devlerin performansına bağlı olmadığı için kripto para piyasasından farklı olması olabilir.

GameFi sektörünün hedef kitlesi, merkezi olmayan finans uygulamalarını ve hatta NFT’leri kullanan insan gruplarına mutlaka benzemek zorunda değildir. GameFi kullanıcılarının çoğunluğu, mobil ve tarayıcı oyunları oynayan kullanıcılardır. Çoğu kripto yatırımcısı için bilinen endüstrinin en seçkin temsilcilerinden biri, Ronin Network istismarı nedeniyle yakın zamanda 625 milyon dolara hacklenen Axie Infinity.

Şirket, kullanıcıların fonlarını başarıyla kurtarmaya başladı ve çalınan fonların büyük bir kısmını iade ederek piyasadaki imajını korudu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir