Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.425
% 1.23
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.425
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Mercedes F1’den Toto Wolff: FTX Çöküşü Tüm Takımları Etkileyebilir

Mercedes Formula 1 CEO’su Toto Wolff‘a göre, FTX’in sansasyonel çöküşü tüm yarış takımlarını etkileyebilir.

Formula 1 ve kripto sektörünün arasında kuvvetli bir bağ var. Yarış pistindeki tüm takımların üzerinde, hatta pistlerde ve iş birliklerinde bir kripto şirketi logosu görmek kuvvetle muhtemel. En temelde F1 organizatörlerinin Crypto.com borsasıyla büyük bir anlaşması olduğunu caddeler ve pistlerde gördük. McLaren’in OKX ile Red Bull’un ByBit ve son dönemde krizle gündeme gelen FTX’in Mercedes ile anlaşması vardı.

Mercedes Formula 1 ekibinin kripto borsası FTX’in batışından etkilenmesi elbette kaçınılmazdı. FTX’in iflasa sürüklenmesi Alman otomobil üreticisinin Brezilya Grand Prix’sinin öncesi anlaşmayı askıya almasına, şirketin logolarını arabasından ve varlıklarından kaldırmasına neden oldu.

Mercedes F1 Patronu Toto Wolff, FTX Çöküşünün Zararlı Olabileceğini Söyledi

Mercedes Formula 1 takım patronu Toto Wolff, Speed Week’e verdiği bir röportajda FTX’in çöküşüyle ilgili açıklama yaptı.

Wolff’a, “Kripto alanındaki önceki ortağınız FTX’in iflası sürpriz bir bomba. şirketin patlaması, hepsi de orada ortaklar bulan Formula 1 takımlarını ne kadar etkiler?” sorusu soruldu. Wolff, soruyu şekilde yanıtladı:

“Her takımın böyle sponsorları olduğu gibi F1 organizasyonunun da kripto sponsorluğu var. Yani herkes etkilenecektir. FTX iflası sadece bizim için değil, tüm kripto endüstrisi için büyük bir etki yarattı. Sekiz milyar dolarlık bir açıkla ortaya çıkan bu iflas, tüm sektörde kontrolsüz bir olay yaşanabileceğini gösteriyor”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir