Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.887
% 0.82
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.887
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Meme, Web3 ve Metaverse Coin Analizi: Bu 9’u Roketledi!

Kripto para birimi piyasası stabilitesini korurken çeşitli metaverse, meme ve web3 coin projeleri ivme kazandı. Peki, günün en çok yükselenleri nelerdi? İşte detaylar…

Bu 5 meme coin en çok yükselişi yaşadı

Geçtiğimiz 24 saat boyunca meme coin segmentinden 5 coin yükseliş yaşadı. En çok yükselen coin LiteDoge (LDOGE) oldu. LDOGE, yüzde 2.209 oranında yükseliş yaşadı. LDOGE, geçtiğimiz günlerde P2P kripto ticaret platformu FINEXBOX’ta listelendi. LDOGE’un ardından yüzde 202.4 ile Shiba Fantom (SHIBA) geldi. SHIBA’yı, yüzde 17.9 ile IoTexShiba (IOSHIB) takip etti. Dördüncü olarak yüzde 13.5 ile Kishu Inu (KISHU), son olarak ise yüzde 11.4 ile Shiba Inu Mother (SHIBM) geldi.

3 metaverse coin artışıyla gündeme geldi

Metaverse coin’lere bakıldığında en çok yükselen, yüzde 15.3 ile Avaxtars (AVXT) oldu. Avaxtars, Avalanche Network’teki tarayıcı tabanlı bir Bilim Kurgu oyunudur. İlk 10 000 Avaxtar, Gen1 Avaxtars olarak adlandırılır ve her biri, AI tarafından benzersiz şekilde oluşturulmuş bir NFT’dir. Öte yandan yüzde 10.3 ile Atari (ATRI) gündeme geldi. Atari Token, Ethereum (ETH) Blockchain’ine dayanan merkezi olmayan bir kripto para birimidir. Sonrasında yüzde 9.5 ile Avocado DAO (AVG) geldi. Avocado, Rebel Bots ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Dijital kart savaş oyununda savaşmak, toprakları fethetmek ve erzakları çalmak için botlar eğitilebiliyor.

Tek bir web3 coin artış yaşadı

Web3 segmentine baktığımızda ise, son 24 saatte en çok yükselen coin yüzde 10.9 ile Filecoin (FIL) oldu. Filecoin, “insanlığın en önemli bilgilerini depolamayı” amaçlayan merkezi olmayan bir depolama sistemidir. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere üçüncü nesil internet olarak da bilinen Web 3.0, World Wide Web’in bir sonraki evrimidir. Kullanıcılar için daha akıllı ve bağlantılı bir web deneyimi geliştirmek amacıyla makine tabanlı bir veri anlayışı kullanan veri odaklı Semantik Web sağlar. Filecoin, 19 Nisan’da Amsterdam’da gerçekleşecek olan EFdevconnet’e ekibinin katılacağını duyurdu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve , ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir