Kriptolar:
29677
Bitcoin:
$62.520
% 2.75
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.56
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 62.520
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Meme, Web3 ve Metaverse Coin Analizi: Bu 15’i Uçuyor!

Geçtiğimiz gün boyunca Bitcoin (BTC) yeniden 30.000 doların üzerine çıktı. Bu yükselişin yanı sıra metaverse, web3 ve meme coin alanında çeşitli altcoin’ler değer kazandı. İşte detaylar…

6 metaverse coin değer kazandı

Geçtiğimiz 24 saat boyunca altı metaverse coin projesi değer kazandı. En çok yükselen coin, yüzde 49.8 ile Decentral Games (DG) oldu. DG’nin dışında, yüzde 32.8 ile GridZone.io (ZONE) geldi. Ardından ChainCade (CHAINCADE) yüzde 26.4, SENSO (SENSO) yüzde 22.6 oranında değer kazandı. Victoria VR (VR) yüzde 20.8 yükselirken Phantasma (SOUL) yüzde 18.6 artış yaşadı.

Meme coin’ler ve web3 coin’ler ivme kazandı

Meme coin projelerine bakıldığında, YetiCoin (YETIC) yüzde 32.2’lik bir yükseliş yaşadı. Ardından Shiba Predator (QOM) yüzde 27 oranında değer kazandı. Shiba Fantom (SHIBA) yüzde 15.8 yükselirken Sincere Doge (SDOGE) yüzde 14.5’lik artış yaşadı. Son olarak popüler meme coin’lerden biri olan Shiba Inu (SHIB) yüzde 13.4 oranında değer kazandı.

Web3 coin’lere bakıldığında, en çok yükseliş yüzde 23.16 ile Litentry’nin (LIT) olmuş gibi görünüyor. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Litentry, kimlik tabanlı bir ağ ve ilgili araçları içerir, bir kimlik eşleştirme ve kimlik belirleme mekanizması içerir, bir bütün olarak merkezi olmayan kimlik ve kullanıcı etkinliği veri yönetimi altyapısından oluşur. Ardından yüzde 18.48 ile Helium (HNT), yüzde 18.44 ile Phantasma (SOUL), son olarak yüzde 17.74 ile DODO (DODO) değer kazandı.  HNT, Nesnelerin İnterneti (IoT) cihazları için merkezi olmayan, Blockchain ile çalışan bir ağdır.

DODO, benzersiz proaktif piyasa yapıcı (PMM) algoritması, otomatikleştirilmiş piyasa yapıcılardan (AMM) daha iyi likidite ve fiyat istikrarı sunmayı amaçlayan bir DeFi protokolü, merkezi olmayan finans (DeFi) protokolü ve zincir üstü (on chain) likidite sağlayıcısıdır. İnsan ticaretini taklit eden PMM fiyatlandırma mekanizması, varlıklar için son derece doğru piyasa fiyatları toplamak için oracle’ları kullanır. DODO ayrıca, ihraççıların kendi tokenlarını yatırmasını gerektiren İlk DODO Teklifi (IDO) aracılığıyla ücretsiz bir ICO listesiyle yeni kripto projelerine de hizmet vermektedir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir