Kriptolar:
29757
Bitcoin:
$66.967
% 0.07
BTC Dominasyonu:
%54.3
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.43 T
% 0.29
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.967
BTC Dominasyonu:
% 54.3
Piyasa Değeri:
$2.43 T

Meme Coin Pika (PIKA) Nedir?

Pika (PIKA) nedir? Pika Token meme bir kripto para birimidir. NFT satın almak ve üretmek için kullanılan ve stake edilebilir bir kripto paradır. Ayrıca, PIKA Crypto ekosisteminin bir kripto para birimidir. ERC-20 Pika Token olarak da bilinmektedir ve ağ 2 farklı kripto paranın daha kullanımına izin verir. Bunlar, RAI Token ve Thunder’dır. Pika Token, oyun içi dijital öğe alımında kullanılmaktadır. Merkeziyetsiz finans işlemlerinde de rol almaktadır. coinmuhendisi.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

Pika (PIKA) nedir?

Projenin amaçları; kripto para ile ilgilenen yatırımcılara ve oyun severlere botsuz bir alanda oyun oynamayı sağlamaktır. Fakat, kullanıcıların bu imkandan faydalanabilmesi için ekosistem içinde belirli bir tutar Pika Token ödemesi yapılması şartı bulunmaktadır. Meme token’ı stake etme imkanı sunarak yatırımcıların pasif gelir elde edebilmesini sağlamak.

Avantajları ve Dezavantajları

Avantajları;

  • Pika Token yatırımcıları, ekosistem üzerinden belirli vadede staking yapma imkanına sahiptir. Vade sonunda token elde etme imkanı yakalayabilirler. Böylece, meme token ile pasif gelir elde etmiş olurlar.
  • Kullanıcılar, Pika Crypto ağında yer alan farklı bilgisayar oyunlarını oynayarak ekstra token kazanma fırsatına sahip olurlar.
  • Ekosistem üzerinden herkes ürettikleri NFT’leri satışa sunabilir ve satışta ödemeyi Pika Token olarak alabilmektedir.
  • Pika token yatırımcıları sınır ötesi cüzdanlar arası transfer ve takas işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirir. Ayrıca, bunun karşılığında çok düşük komisyon ücretleri karşılığında gerçekleşir.

Dezavantajı ise;

  • Pika Token ile işlem yapılan ekosistem olan Pika Crypto ağına giriş ücretsiz değildir. Yatırımcılardan giriş-çıkış, NFT satışı ve oyun oynama işlemleri için %2.5 Pika Token ödemeleri istenmektedir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir