Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.693
% 2.55
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.693
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Mark Mobius, Bitcoin Fiyatında Düşüş Bekliyor

Mobius Capital Partners LLP‘ninkurucu ortağı Mark Mobius, Bitcoin (BTC) fiyatındaki sonraki hedefinin 10 bin dolar seviyeleri olduğunu belirtti.

Kripto endüstrisi, son FTX olaylarının ardından toparlanma sürecine girdi. Ancak kripto para piyasası, ayı trendinde hareketliliğini sürdürüyor. Piyasanın geçirdiği bu sancılı günlerde, projelerin geleceği de merak konusu oldu. Birçok yatırımcı, bu bölgelerin dip olduğuna inanıyor. Diğer taraftan, Bitcoin için 10 bin dolar seviyelerini bekleyenlerin sayısında da artış yaşanıyor. Son olarak Mobius Capital’in kurucu ortağı Mark Mobius, kripto paralar hakkında konuştu.

Mark Mobius, Bitcoin Fiyatına Şaşırdı

Ünlü yatırımcı ve Mobius Capital kurucu ortağı Mark Mobius, son yaşanan FTX olaylarına Bitcoin (BTC) fiyatının direnç göstermesine şaşırdığını belirtti.

Singapur’da röportaj veren Mobius, Bitcoin için sonraki hedefinin 10 bin dolar seviyeleri olduğunu aktardı. Ayrıca Mobius, kendi parasını veya müşterilerinin parasını kripto paralara yatırmayacağını da sözlerine ekledi.

Yatırım tarafında yıllarını harcayan Mobius, kripto paraların devamlılık göstereceğinin altını çizdi. Mobius, halen daha maksimalist yatırımcıların olmasını gerekçe gösterdi.

Son olarak FTX olaylarına değinen Mobius, bu olayların etkisine rağmen BTC fiyatının direnç göstermesine şaşırdığını aktardı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir