Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.664
% 5.60
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.664
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Man Group, Kripto Hedge Fonu Çıkaracak

Yaklaşık 150 milyar dolarlık bir varlığı yöneten Man Group, kripto hedge fonu çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Dünyanın en büyük ikinci kripto para borsası olarak tabir edilen FTX’in iflas etmesi, kripto endüstrisini derinden etkiledi. Kripto para piyasasının geleceği, yatırımcılar tarafından oldukça merak ediliyor. Düzenlemeler, merkezileşme, şeffaflık, varlık raporları ve birçok konular gündemde yer aldı. FTX şirketinin, 1 milyondan fazla kişiyi sıkıntıya soktuğu belirtildi. Tüm bu karamsar süreçlere rağmen, dünyanın en büyük halka açık hedge fon şirketi olan Man Group çalışmalarını sürdürüyor.

150 Milyar Dolar Varlıklı Man Group, Kripto Hazırlığı Yapıyor

Bloomberg‘in yapmış olduğu habere göre Man Group, son birkaç aydır kripto riskten korunma fonu stratejisi geliştiriyor.

Halka açın en büyük hedge fon şirketi olarak tabir edilen Man Group, yaklaşık 150 milyar dolarlık bir varlığı yönetiyor. Yatırım varlık yönetim şirketinin, yıl sonuna kadar kripto hedge fonunu başlatması bekleniliyor.

Kripto fonunun başlangıç işlemlerinin, karşı taraf risklerini değerlendirmesine bağlı olduğu açıklandı. Ayrıca, şirketin bir birimi kripto para vadeli işlemlerini halihazırda yürütüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir