Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.973
% 1.07
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.973
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Mahkeme, Celsius Varlık Satışına Onay Verdi

Celsius

Yargıç Martin Glenn, kripto şirketi Celsius Network‘ün GK8 varlığının Galaxy Digital‘e satılmasına onay verdi.

Kripto borç verme platformu Celsius, iflas süreciyle mücadele ediyor. Celsius‘un hukuksal süreçleri, tüm hızıyla devam etmekte. Diğer taraftan bu süreç, şirketin varlıklarının ne olacağı konusuna da yön gösteriyor. Alacaklılarına ödeme yapmanın yollarını arayan kripto borç verme platformu, ellerindeki varlıkları mahkeme onayı ile satmak istiyor. Son olarak şirket, bünyesinde bulunan kripto gözetim platformunun satışına onay aldı.

Galaxy Digital, GK8’i Celsius’tan Satın Alabilecek

FinTech şirketi Galaxy Digital, Celsius bünyesindeki GK8 platformunun satışı için bir açık artırmayı kazanmıştı. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen bu açık artırma, mahkeme onayına da takılmadı. Yargıç, satış işleminin gerçekleşmesi için gerekli onayı verdi.

Celsius, GK8 platformunu geçtiğimiz yıl 115 milyon dolara satın almıştı. Ancak şirket, iflas etmesiyle birlikte tüm varlıklarını satışa çıkarmak zorunda kaldı. GK8 de bu şirketler arasında yer alıyor.

Galaxy Digital tarafının bu anlaşmada ne kadar ödeyeceği belirtilmedi. Fakat Galaxy sözcüsü Michael Wursthorn, anlaşmanın önceki alış fiyatından daha az olduğunu dile getirdi. Sözcüye göre şirket, 115 milyon dolardan daha az bir ücret ödeyecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir