Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.769
% 0.66
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.769
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Magic Eden, NFT Desteğini Polygon Ağına Genişletiyor

Magic Eden, Polygon blockchain ağına NFT’ler için destek eklediğini duyurdu.

Magic Eden’ın Polygon genişlemesi, ağdaki oyun projeleriyle çalışmaya odaklanma adımının bir parçasını oluşturuyor. Polygon böylelikle, Magic Eden’in Solana ve Ethereum‘dan sonra entegre ettiği üçüncü blockchain ağı olacak. Ethereum’a paralel çalışan bir proof-of-stake sidechain olan Polygon, Ethereum tabanlı uygulamalar için daha ucuz işlemlere olanak sağlıyor.

Magic Eden, Polygon Ağında NFT Desteği Başlattı

Magic Eden, ağdaki oyun projeleriyle çalışma kabiliyetini artıracak bir hamle olarak Polygon ağında NFT ticareti desteği ekledi.

Firma, yalnızca NFT ticareti için bir mekan olarak hareket etmek yerine, Polygon’da gelişmekte olan blockchain oyun alanını genişletmek ve bundan yararlanmak istiyor. Ayrıca Magic Eden ekibi, Polygon’dan yararlanarak NFT’leri entegre etmek isteyen oyun geliştiricilerini destekleyebileceğini belirtti.

Magic Eden’in kurucu ortağı Zhuoxun Yin, konuyla ilgili şunlara yerdi:

“Polygon’un düşük maliyetli EVM uyumlu bir zincir olarak oyun geliştiricileri arasındaki popülerliği göz önüne alındığında, Polygon’u entegre etmek, Magic Eden’i web3 oyun platformu olarak güçlendirmeye devam edecektir”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir