Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.055
% 1.61
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.055
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Magic Eden, ApeCoinDAO’ya NFT Pazaryeri Teklifi Sundu

Magic Eden, APE sahiplerinin NFT alıp satabileceği bir pazaryeri oluşturmak için ApeCoinDAO’ya bir teklif sundu.

Magic Eden, DAO’nun, DAO üyelerine hiçbir faydası olmayan pazarlarda işlem yapabilmek için yüksek ücretleri ödemek zorunda kaldığını ifade etti.

Magic Eden, APE Topluluğu İçin Bir NFT Pazaryeri Kurmak İstiyor

Magic Eden, DAO üyelerinin çeşitli NFT pazaryerlerinde yüksek ücretler ödemek durumunda kaldığını ve bunu değiştirmek istediklerini kaydetti:

“ApeCoin DAO pazaryeri ücretlerin önemli bir biçimde düşmesini sağlayacak ve ApeCoin’e sürdürülebilir bir fayda sağlayacak. Ek olarak topluluğun kendi projelerini ve girişimlerini başlatabileceği bir platform meydana getirecek. Bu pazaryerini inşa etmenin ApeCoinDAO’ya herhangi bir maliyeti de olmayacak”

Magic Eden, teklifle birlikte ApeCoin işlemlerinde %1,5 ücret ve Bored Ape Yacht Club, Mutant Ape Yacht Club ve Bored Ape Kennel Club işlemlerinde ise %0.25 ek indirim önerdi.

Magic Eden’in bu teklifi, Ethereum blokzincirinde yer alacaklarını açıklamalarından bir hafta sonra geldi. Solana’nın en büyük pazaryeri olan Magic Eden, platformdaki tüm işlemlerden %2’lik bir komisyon alıyor.

2022 yılının başlarında kurulan ApeCoinDAO, ApeCoin’in yönetim mekanizması olarak görev alıyor. DAO, Bored Ape Yacht Club’ı yöneten Yuga Labs tarafından kontrol edilmiyor. Hatta ApeCoinDAO ile Yuga Labs, ApeCoin’in kendi blokzincirine geçip geçmemesi konusunda karşı karşıya geldi.

Bu DAO’nun aldığı ilk pazaryeri teklifi değil. DAO’ya yapılan hiçbir teklif şimdiye kadar başarıya ulaşabilmiş değil.

Magic Eden’in sunduğu teklif, ApeCoinDAO’nun yönetişim sistemi aracılığıyla işlenecek ve bir karara bağlanacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir