Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.288
% 0.19
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.288
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

LUNC Yakım Mekanizmasında Değişiklikler Yapıldı

Terra krizinin ardından ortaya çıkan Terra Classic (LUNC), yakım mekanizmasındaki bazı değişiklikleri topluluktan geçirdi.

LUNC topluluğu, ağ aktivitesini canlandırmak ve yeni yatırımcıları çekmek umuduyla 5234 numaralı teklifi kabul etti. Bir haftalık oylama ve yapılan tartışmaların ardından teklif, geçtiğimiz günlerde topluluktan geçirildi. Akujiro olarak bilinen topluluk üyesi, sunduğu bu teklifin kabul edildiğini sosyal medya aracılığıyla duyurmuştu.

Binance LUNC Yakım Mekanizmasını Güncelledi

Akujiro, yüksek yakım oranlarından dolayı ağın gelişmediğini öne sürmüştü. Yakım vergilerinin düşürülmesiyle birlikte, daha fazla ağ aktivitesi elde edebileceklerini belirtti. Yaptığı teklif, topluluk tarafından yoğun ilgi gördü ve kabul edildi.

LUNC geliştiricisi Alex Forshaw, oylamanın olumlu gittiğini ve topluluğun yüzde 83‘ünün katıldığını belirtti. Katılımcıların yaklaşık yüzde 75‘i bu teklife evet oyu kullandı.

5234 numaralı bu teklif, yakım mekanizmasındaki yüzde 1.2‘lik oranı, yüzde 0.2‘ye çekecek. Ayrıca, işlemlerden elde edilen vergilerin yüzde 10‘u popüler kripto paranın ağını kalkındırmak için harcanacak.

Kripto para borsası Binance, yaptığı duyuruyla mekanizmayı güncelleyeceğini bildirdi. LUNC ağına en büyük desteği veren borsa, aldığı vergilerin artık yüzde 0.2’lik kısmını yakıma kullanacak. Binance, yeni güncellemeyi bugün başlatıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir