Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.702
% 2.07
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.702
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Loopring (LRC) Nedir? Ne İşe Yarar?

Merkeziyetsiz borsaların (DEX) oluşturulması için tasarlanan bir protokol olan Loopring, merkezi kripto para borsalarının dezavantajlarını hafifletmek amacı ile merkeziyetsiz bir değişim sunmayı hedefler.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ethereum Katman 2 ölçekleme protokolü ve merkezsiz borsaların kurulmasına olanak sağlayan Loopring, Ethereum‘a göre saniyede 1,000 kat daha fazla işlem gerçekleştirebiliyor ve bu işlemlerin maliyeti de cent’ten daha az.

Loopring’in amacı, merkezi emir eşleme ile merkeziyetsiz blockchain üstü işlem anlaşmasını, hem merkezi hem de merkeziyetsiz borsaların en iyi yönlerini alarak hibrit bir hizmet sunmak. Böylece yüksek verim elde etmeyi amaçlar.

CoinGecko verilerine göre Loopring, yazının yazıldığı sırada 7 günde %126.6 oranında ve son 24 saat içerisinde %53.6 oranında yükselişe geçerek 3.24 dolardan işlem görmektedir. Piyasa değeri 3.990.875.374 dolar ve dolaşım arzı 1.245.991.468’dir.

Loopring’i Diğerlerinden Ayıran Nedir?

Loopring’in amacı, merkezi ve merkeziyetsiz kripto para borsalarının özelliklerini, eşsiz avantajlarının keyfini çıkaracak ve verimsizliklerini ortadan kaldıracak bir protokolde birleştirmek.

Loopring protokolü, yenilikçi çözümler ile merkeziyetsiz borsaların dezavantajlarını azaltıp veya ortadan kaldırırken avantajlarını tutmaya çalışıyor. Siparişleri, merkezi bir şekilde yönetirken takasları blockchain üzerinde gerçekleştiren ve birebir ticaret çiftleri yerine 16 kadar siparişi dairesel takaslarda birleştiriyor. Loopring, DEX’in likiditesini artırmakla birlikte emir işlemlerinin verimini yükseltmeyi umuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir