Kriptolar:
29723
Bitcoin:
$65.862
% 6.43
BTC Dominasyonu:
%54.5
% 0.58
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 5.93
Korku & Açgözlülük:
64 / 100
Bitcoin:
$ 65.862
BTC Dominasyonu:
% 54.5
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Londra Borsası, BTC ve ETH ETN Başvurularını Kabul Edecek!

Bitcoin Ethereum

Birleşik Krallık’ın önde gelen borsası olan Londra Borsası (LSE), Bitcoin ve Ethereum ETN’leri başvuruları kabul etmeye hazırlanıyor.

LSE, 11 Mart’ta bir basın açıklamasında Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) ETN kabulü için başvuruları 2024’ün ikinci çeyreğinde alacağını açıkladı. Tam başlangıç tarihi net olmasa da LSE, başvuruların kripto ETN bilgi formunda belirtilen ayrıntılara uygun olarak kabul edileceğini belirtti.

Bilgi formuna göre, kripto ETN’ler yalnızca profesyonel yatırımcılar için LSE’de işlem görmeye izin verilecek ve belirlenmiş işlem segmentlerinin altında olacak. Her bir kripto ETN için ihraççılar üç farklı para birimi hattı sunabilecek.

Belgede ayrıca, ETN’ler için temel kriptonun muhafazasının başlıca soğuk cüzdan ortamında olması gerektiği belirtilmekte. LSE bu konuda daha fazla ayrıntı vermemekle birlikte, İngiltere, AB, Jersey, İsviçre veya ABD gibi yargı alanlarındaki karşı para aklama düzenlemelerine uymaları gerektiğini de ekledi. Haberlerin duyulmasının ardından, Bitcoin’in fiyatı hızla 72.000 doların üzerine çıkarken, ETH de 4.000 doların üzerine çıktı. Ancak, LSE’nin hareketinin fiyat artışı üzerinde bir etkisinin olup olmadığı net değil.

Londra Borsası için, web3’ü benimseme yolundaki son adım yeni değil, çünkü borsa bir süredir geleneksel finansal varlıklar için blok zinciri tabanlı ticareti kolaylaştırma olasılığı da dahil olmak üzere blok zinciri teknolojisinin potansiyel uygulamalarını araştırıyor. Örneğin, Eylül 2023’te, Londra Borsası Grubu, geleneksel piyasalarda blok zinciri entegrasyonunun potansiyel faydaları tarafından yönlendirilen stratejik bir dönüşü belirterek geleneksel finansal varlıklar için blok zinciri tabanlı ticareti tanıtmayı planladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir