Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.457
% 0.42
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.457
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Liverpool FC, Meta ile İş Birliği Yaptı

Premier Lig takımı Liverpool FC (LFC), Meta ile iş birliği yaparak kendi dijital ürünlerini piyasaya sürdü.

Premier Lig, kripto ve blockchain teknolojisiyle olan ilişkisini sıcak tutanlar arasında. Manchester City NFT koleksiyonu ile, Chelsea kripto sponsorlarıyla ve Liverpool metaverse bağlantılarıyla, blockchain ile ilgili alanlarda yer alıyor. Kısa bir süre önce Sorare ile ortaklığını genişleten Liverpool, Meta ile iş birliğine gitti.

Liverpool FC, Dijital Ürünlerini Meta Avatars Store’a Çıkardı

Liverpool FC, Meta Avatars Store’da kendi dijital ürünlerini piyasaya süren ilk Premier Lig kulübü oldu.

Meta Avatars Store, kendinizin dijital bir versiyonunu oluşturmanın ve kişiliğinizi çevrimiçi olarak ifade etmenin benzersiz bir yolunu sunan küresel markaların dijital kıyafetlerini içeriyor.

Liverpool taraftarları da artık Meta’nın Facebook ve Instagram’ı içeren platformlarındaki bu koleksiyonla kendi dijital avatarlarını resmi kulüp renklerinde özelleştirebilecek. Taraftarlar, 2022-23 sezonunun iç, dış ve alternatif formalarını ve LFC’nin kendi etiketli yaşam tarzı koleksiyonundaki dijital ürünleriyle, avatarlarını dijital olarak süsleme seçeceğine sahip olacaklar.

İlk LFC dijital giyim koleksiyonu, bugünden itibaren ABD, Kanada, Meksika, Tayland’ın yanı sıra Meta’nın yakın zamanda Meta’yı tanıttığı İspanya, İtalya ve Birleşik Krallık’ta Meta Avatars Store’lardan satın alınabiliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir