Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.179
% 6.03
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.179
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Listeye Dikkat: SHIB, DOGE ve O 12 Altcoin’de Sıcak Gelişmeler Var!

Kripto para piyasasında bu hafta artan fiyatlar konuşuluyor. Bununla birlikte SHIB, DOGE ve 12 altcoin’den önemli ortaklık, yükseltme, entegrasyon ve liste haberleri var. İşte kripto para piyasasından sıcak gelişmeler.

Ethereum staking hizmeti Lido, katman-2 genişlemesini duyurdu

  • Symbiosis Finance, kendi stablecoin tabanlı cross chain likidite çözümünü geliştirdi. Protokol, likidite sağlayıcılarının (LP’ler) herhangi bir kalıcı kayba maruz kalmamasını sağlamak için stablecoin kullanmaktadır.
  • Aave, merkezi olmayan uygulamaları (dApp) güçlendirmek için Pocket Network’e genişlediğini duyurdu. Salı günü yapılan açıklamaya göre, Aave, çeşitli ağlardan merkezi olmayan uygulamalara güç sağlamak ve Blockchain üzerindeki verilere erişmek için Pocket’in 44.000’den fazla node operatörden oluşan dağıtılmış ağını kullanacak. Aave destekli DApp’ler oluşturan geliştiriciler, yeni entegrasyonun ardından talep üzerine Pocket Network’ten Blockchain verilerine erişebilir.
  • ApeCoin fiyatı, Otherside metaverse demosunun ardından %45 ralli yaptı. Bunu yaparken, Eylül 2022’ye kadar başka bir %45 fiyat rallisine işaret eden teknik bir modelden çıktı. Yuga Labs, APE’nin ralli gününde bir demo ve Bored Ape avatar çevrimiçi platformunun turu için Otherside oyun metaverse’sinden 4.300 oyuncuyu davet etti.
  • Ethereum staking hizmeti Lido, katman-2 genişlemesini duyurdu. Pazartesi günkü bir blog yazısında, Lido ekibi, başlangıçta, wrapped stETH (wstETH) kullanarak köprüler aracılığıyla L2’lere Ethereum (ETH) stakingini destekleyerek başlayacağını belirtti. İleriye dönük olarak, kullanıcıların “varlıklarını tekrar Ethereum mainnet’e bağlamaya gerek kalmadan” doğrudan L2’lerde pay sahibi olmalarını sağlayacak.

Shiba topluluğu, son 24 saat içinde 573,94 milyon SHIB yaktı

  • THORChain, RUNE token’in BEP-2 ve ERC-20 tabanlı varyantlarının desteğini aşamalı olarak azaltacak öldürme anahtarını etkinleştirdi. IOU olarak da bilinen BNB.RUNE ve ETH.RUNE, geçen ayın sonlarında THORChain’in uzun zamandır beklenen mainnet aşamasından sonra yükseltilmiş ve tamamen yerel RUNE ile değiştiriliyor. Bunun bir sonucu olarak RUNE fiyatı %18’in üzerinde değer kazandı.
  • Atomic Wallet, popüler meme token Baby DogeCoin (BabyDoge) meraklılarının tokeni doğrudan platformundan satın alabileceğini duyurdu. Atomic Wallet’a göre, 4 milyondan fazla kullanıcı artık SEPA veya Visa ve Mastercard dahil kredi kartlarını kullanarak 18 yerel para biriminde BabyDoge satın alabilir.
  • Shibburn.com’a göre, Shiba Inu topluluğu son 24 saat içinde 31 ayrı işlemle ölü cüzdanlara 573,944,829 (573,94 milyon) SHIB gönderdi.
  • DogeWhaleAlert, Robinhood tarafından yaklaşık 218 milyon dolar değerinde 3,2 milyar DOGE’nin soğuk cüzdanlara taşındığı bildirildi.
  • Dünyanın en popüler kaykaycılarından biri olan Tony Hawk, metaverse’de bir kaykay parkı inşa etmek için The Sandbox ve Autograph ortaklığını duyurdu.

ENS tabanlı domain “amazon.eth” 1 milyonlara satıldı

  1. Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere, Lido Finance’in tokeni LDO bugün Ethereum balinaları arasında en çok satın alınan ilk 3 token arasına ulaştı. Ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz.
  2. Ethereum Name Service (ENS) üzerinden satın alınan bir Amazon domaini 1.000.000 dolar karşılığında satın alındı. 18 Ekim 2019 20.000 dolara satın alınan “amazon.eth” 1 milyon dolarlık teklif gördü. Bu aynı zamanda son zamanların en büyük NFT satışlarından biridir.
  3. SOMA.finance, Meta Hollywood’un ‘dijital menkul kıymetlerinin’ ihracını destekleyeceğini duyurdu. ABD uyumlu ilk DEX platformu olan SOMA.finance, Meta Hollywood tarafından hayranlar için token dağıtılan bir platform olarak kullanılacak.
  4. Cardano’nun Input-Output, Amerikan Ticaret Odası Moğolistan kurumuna katıldı.
  5. Coinbase CEO’su Brian Armstrong, Uniswap’ın borsanın işlem hacmini geçemeyeceğini söyledi.
  6. Ripple, kurucusu ve eski CTO’su Jed McCaleb’in tazminat olarak aldığı ve kilidi belirli aralıkla açılan 9 miyar XRP’nin hepsini sattığını doğruladı. Bu satışlar XRP fiyatı üzerinde satış baskısını artırıyordu. Jed McCaleb’in cüzdanında artık hiç XRP kalmadı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir