Kriptolar:
29700
Bitcoin:
$64.971
% 5.96
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 2.35
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.971
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Linear Nedir? LINA Ne İşe Yarar?

Linear nedir? Linear (LINA), Linear ekoistemine ait bir yerel kripto para birimidir. Merkeziyetsiz işlemlerde kullanılmaktadır. LINA Coin, Linear ağında pasif gelir elde etmek için kullanılmaktadır. Projen kendini sınırsız likidite olarak tanımlamaktadır. LINA Coin sentetik varlık oluşturmaya aracı olan bir altcoindir. Yatırımcılar, DeFi protokolünde kullanabilir, stake edebilir ve diğer yatırımcılara kredi vererek faiz geliri elde edebilirler.

Linear nedir?

Projenin amacı, DeFi protokolü ile uyumlu bir şekilde kullanabilen ve sentetik varlık oluşturmak için kullanılan bir kripto para oluşturmaktır. Proje, emtia varlığı, forex ve sentetik varlık belirteçlerini aynı anda kullanılarak likidite yaratmayı amaçlamaktadır. Proje likititelerini yönetmek için DApp’lerin yanı sıra Buildr benzeri araçları kullanıcılarına sunmayı hedeflemektir.

Bu yazının yazıldığı 12 Mart tarihi itibariyle 1 LINA Coin fiyatı 0.26 TL’dir. LINA Coin fiyatı son 24 saatte %1.52 değer kazanmıştır. CoinMarketCap sıralamasında piyasalarda 470.sırada yer almaktadır. Ayrıca, LINA Coin’in son 24 saatlik işlem hacmi 194.664.064 TL’dir. Dolaşımda olan arzı 3.279.619.667 LINA Coin iken maksimum azami seviye arzı ise 10.000.000.000 LINA Coin’dir.

LINA Coin’in avantajları:

LINA Coin yatırımcıları, cüzdanlarında bulunan varlıkları stake ederek pasif gelir elde edebilirler. Yatırımcılar, ağdaki diğer yatırımcılara borç olarak kredi verebilir.Geri ödemesi akıllı sözleşmeler üzerinden alınır ve böylece faiz geliri elde edebilirler. LINA Coin ile gerçekleştirilen-alım-satım işlemleri ile cüzdanlar arası sınır ötesi transferler dakikalar içinde gerçekleşir. Yatırımcılar, cüzdanlar arası sınır ötesi transfer işlemlerinde düşük işlem ücreti öderler.

LINA Coin’in dezavantajları:

LINA Coin ile sadece dört farklı kripto para borsasında işlem görmektedir. Bu yüzden düşük erişilebilirliğe sahiptir.

Linear nedir? LINA Coin’e Nasıl Sahip Olunur?

LINA Coin sadece Extrates, Simex, Fatbtc gibi borsalarında listelenmektedir. Öncelikle, yukarıda belirtilen LINA Coin’in listelendiği herhangi bir borsa platformuna giriniz. Ardından ücretsiz hesap oluşturma sayfasına giriniz. Sizden istenilen bilgileri girdikten sonra hesabınızı oluşturunuz. Kimlik doğrulama işlemi adımlarını eksiksiz bir şekilde tamamlayınız.

Ardından, hesap açılış ve doğrulama işlemini tamamladıktan sonra borsanın para yatırma sekmesinden sizin için uygun olan yöntem ile para transferini gerçekleştiriniz. Son adımda ise, LINA Coin’in listelendiği borsa sekmesine giriniz. Güncel fiyat üzerinden veya dilediğiniz tutarı girerek kolayca LINA Coin sahibi olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir