Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.567
% 3.93
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.567
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Lider Ethereum Balinaları, Bu Altcoin’i Seçti: Hızla Alıyorlar!

lider-ethereum-balinalari-bu-altcoini-secti-hizla-aliyorlar-qCCcITe3.jpg hareketlilik

Shiba Inu (SHIB) son zamanlarda büyük satış baskısı altında işlem görüyor. Bununla birlikte, lider Ethereum (ETH) balinalarından bazıları, düşüşte bile SHIB tutmaya ve biriktirmeye devam ediyor.

Ethereum balinaları 400 milyon dolar değerinde SHIB tutuyor

WhaleStats göre, SHIB, ilk 100 Ethereum balinası arasında tutulan en büyük token olarak ortaya çıktı. Veriler, en büyük cüzdanların şu anda yaklaşık 398,8 milyon dolar değerinde SHIB’e sahip olduğunu gösteriyor. Ancak token ile ilgili balina birikiminde hafif bir düşüş kaydedildi.

Bu arada, Shiba’nın ilk sıraya yükselmesinin ana nedeni, balinalar arasındaki geniş FTT tasfiyesi oldu. Raporlara göre, 17 Haziran itibariyle, ilk 100 ETH balinası 762 milyon dolardan fazla FTT tutuyordu.

Ancak bu miktar 44.9 milyon dolara kadar düştü. En büyük cüzdanlar, yaklaşık 682 dolar değerinde FTX token taşıdı. FTT, son 24 saat içinde en çok satılan altcoin’leri başında duruyor. Yazım sırasında %6 yükselişle 27.44 dolardan işlem görüyor. Bu esnada Shiba (SHIB) %30’dan fazla sıçradı…

Piyasa hafifçe toparlanırken, Shiba Inu %33 sıçradı

Son 24 saatte %33’lük büyüme ile SHIB, günlük grafikte kısa vadeli bir konsolidasyon, hatta geri dönüş noktası olacak ilk direnç çizgisiyle karşı karşıya. Bahsedilen direnç, kripto para piyasasında kısa vadeli eğilimleri yansıtmaktan sorumlu 21 günlük üstel hareketli ortalamadır.

Ancak, SHIB 0,00001 dolar desteğinin altına düştükten sonra olası her orta vadeli destek hattını kırdı. Şu anda yalnızca gün içi hareketli ortalamalar gibi daha kısa vadeli indikatörlere güveniyor. Bu arada, dört saatlik zaman dilimi, Shiba Inu’nun grafikteki ilk direnç çizgisini kırdığını gösteriyor. Ayrıca dört saatlik zaman diliminde 0,00001 dolar civarında hareket eden 200 EMA’ya kadar başka bir yükselişi tamamladı.

Ethereum balinaları Shiba toplarken, token burn etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor

Shibarmy, son günlerinde düşüşü sırasında ivmeyi korumayı başardı. Shibburn’e göre, yanma oranı son 24 saatte %126 arttı. Geçtiğimiz 24 saat içinde, topluluk ölü bir cüzdana 216.05 milyondan fazla SHIB gönderdi. Bununla birlikte, resmi Shiba Inu burn portal, başlangıcından itibaren 55.6 milyar Shiba’nın yakıldığını bildiriyor.

Yukarıda belirtilen nedene ek olarak, Shiba, yaklaşık 70 milyon meme token’in en son Amazon destekli yakma olayı gibi sürekli yanan olaylardan destek alıyor. Yakılan tokenlerin nispeten düşük dolar değerine rağmen, SHIB yakma etkinleri bireysel yatırımcılardan hala büyük ilgi görüyor. Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız Shiba Inu (SHIB) haberlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir