Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.316
% 1.04
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.316
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

LayerZero Labs’ten Potansiyel Airdrop için İlk Anlık Görüntü!

LayerZero

Potansiyel bir airdrop dağıtımıyla ilgili olarak, zincirler arası iletişim protokolü geliştiricileri LayerZero Labs ilk anlık görüntüyü yayınladı.

X’te yayınlanan bir grafiğe göre ekip, işlemlerin airdrop için uygun olduğu son an olan anlık görüntünün 1 Mayıs 2024’te UTC saatiyle 11:59’da tamamlandığını duyurdu. “Ve geri kalanı” ifadesi kullanıldı.

Ayrıca, bir ağın yönetim gücü merkezsizleştirilebilir ve airdroplar daha geniş bir stratejinin parçası olarak erken benimseyenleri ödüllendirmek için kullanılabilir.

Ağın kullanılmasının kesin faydaları henüz bilinmese de, duyuru şirketin 2024’ün ilk yarısında planlanan token lansmanına ilişkin duyurusuyla kesişiyor.

Bu anlık görüntünün “ilk” olarak adlandırılması, özünde airdrop etkinliklerinin gelecekte de devam edeceği anlamına gelmekte.

LayerZero blok zincirleri arasında iletişimi, dolayısıyla veri, varlık ve bilgi aktarımını mümkün kılmaktadır.

LayerZero, şirketin değerlemesinin 3 milyar dolar olarak belirlendiği Nisan 2023’te 120 milyon dolar tutarında B Serisi finansman sağladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir