Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$59.017
% 3.34
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 59.017
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Kurumsal Yatırımcılar Bu Altcoin’leri Alırken, Bunları Satıyor!

Bitcoin ve altcoin varlık yöneticisi CoinShares, Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinin küresel piyasaları sarsması nedeniyle kripto varlıklarına yapılan kurumsal yatırımın geçen hafta 36 milyon dolara ulaştığını söyledi. Coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

CoinShares, kurumların altcoin ve Bitcoin yatırımlarını detaylandırdı

En son Digital Asset Fund Flows Weekly raporunda Coinshares, Amerika’dan kurumsal girişlerin geçen haftaki Avrupa çıkışlarını nötrlediğini söyledi. Doğu Avrupa’da devam eden çalkantıya ve beklenen olumsuz duygulara rağmen, dijital varlık yatırım ürünleri geçen hafta toplam 36 milyon dolarlık giriş gördü. RUB/USD çifti ticareti yapan Bitcoin kripto borsalarındaki hacimler, haftalık bazda yüzde 121 arttı. Bölgesel olarak, akışlar tek taraflıydı; Amerika kıtasında (özellikle Kanada ve Brezilya) toplam 95 milyon dolarlık giriş görülürken, Avrupa yatırım ürünlerinde geçen hafta toplam 59 milyon dolar tutarında çıkış görüldü.

CoinShares’e göre bu, dijital varlık ürünlerine yapılan yatırım girişlerinin altıncı haftasına işaret ediyor. Her zamanki gibi, piyasa değerine göre önde gelen kripto para Bitcoin (BTC), girişlerin aslan payını aldı ve ardından piyasa değerine göre ikinci lider kripto para Ethereum (ETH) geldi. Bitcoin geçen hafta toplam 17 milyon dolarlık giriş gördü ve toplam 239 milyon dolar tutarındaki üst üste 5. haftasına girdi. Ethereum, toplam 4.2 milyon dolar tutarında küçük girişler gördü.

Kurumlar, birçok altcoin’den çıktı

Son giriş trendlerini kıran Solana (SOL) ve Litecoin (LTC), altcoin piyasasının çoğuyla birlikte bu hafta çıkışlar yaşadı. CoinShares’e göre, gelişmekte olan akıllı sözleşme platformu Tezos (XTZ), çıkış yapan altcoin piyasalarına meydan okuyan tek dijital yatırım ürünüydü. Çoğu altcoin geçen hafta küçük çıkışlar gördü. Solana ve Litecoin, sırasıyla 2.6 milyon dolar ve 0.5 milyon dolar tutarında çıkışlarla olumsuz yatırımcı duyarlılığının ana odak noktasıydı. Tezos, toplam 4.4 milyon dolar tutarında giriş gören tek altcoin yatırım ürünüydü. Hisse senetleri yeni satış baskısına yenik düşse de kripto piyasaları Pazartesi günü jeopolitik gerilimlerden etkilenmemiş göründü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir