Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.986
% 3.55
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.986
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Kurumsal Yatırımcılar Bu Altcoin’e Akın Etti: Rekor Giriş Var!

Algorand tabanlı kurumsal yatırım ürünleri, rekor kıran 20 milyon dolarlık giriş yaptı. Bunun sebebi, altcoin projesinin hükümet ve büyük şirketlerle yürüttüğü işbirliğinden kaynaklanıyor.

Altcoin projesi rekor kıran haftalık fon girişleri görüyor

Dijital varlık yönetimi firması CoinShares’e göre, Algorand merkezli kurumsal yatırım ürünleri, önceki hafta rekor kıran 20 milyon dolarlık giriş yaptı. Çinli kripto gazeteci Colin Wu’ya göre, bu Algorand Blockchain’in son lansmanlarıyla bağlantılı olabilir.

Dijital varlık yatırım ürünlerine girişler geçen hafta 87 milyon doları buldu ve yıldan bugüne girişleri 0,52 milyar dolara çıkardı. Bitcoin, yönetim altındaki toplam varlıklar, fiyat zayıflığı nedeniyle Temmuz 2021’den bu yana en düşük seviyelerinde olmasına rağmen, 69 milyon dolarlık giriş aldı ve yıldan bugüne toplamı 369 milyon dolara çıkardı. Geçen hafta, Bitcoin 1.8 milyon dolarlık giriş gördü ve bu da piyasanın düşüş tonlarını tamamen değiştirmediğini gösteriyor.

Ethereum geçen hafta düşüş eğilimine devam etti ve toplam 11,6 milyon dolarlık çıkışla yıl başından bugüne net çıkışları 250 milyon dolara çıkardı. Solana ve Tron’un her biri 1.8 milyon dolar ve 0.4 milyon dolar aldığı diğer altcoin projelerinin çoğu girişlere tanık oldu.

Algorand’ın son lansmanları

Coinmuhendisi.com haberlerinde yer verdiğimiz üzere, Nijerya hükümeti kısa süre önce, Developing Africa Group ile ülkede oluşturulan ve kaydedilen tüm fikri mülkiyet formlarının hem yerel hem de uluslararası olarak uluslararası ticarileştirilmesine izin verecek ulusal bir cüzdan başlatmak için özel bir fikri mülkiyet hakları (fikri mülkiyet hakları) anlaşması imzaladı.

Gelişen Afrika Grubu, kurulacağı protokol olarak Algorand Blockchain ile ülkenin tokenizasyon ve ödeme motoru olarak Koibanx’ı seçti. Koibanx, cüzdanın yanı sıra hem IP hem de kararlı token (Naira’ya eşdeğer) için tokenlerin geliştirilmesinden sorumlu olacak. Algorand ayrıca Self-Sovereign Identity (SSI) teknolojisini geliştirmek için FlexID’ye açıklanmayan bir yatırım yaptı.

Tüm bu haberlerin eşliğinde, Algorand (ALGO) yazım sırasında %8’lik yükselişle 0.4031 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir