Kriptolar:
30445
Bitcoin:
$62.725
% 2.89
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.42
Korku & Açgözlülük:
47 / 100
Bitcoin:
$ 62.725
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Kurumsal Yatırımcılar Bu 4 Altcoin’i Satıyor: Bu 3’ünü ise Alıyor!

Dijital varlık yatırım ürünlerinde toplam 39 milyon dolar çıkış oldu. Yönetim altındaki toplam varlıklar (AuM) Kasım 2021’deki zirveden %59 düşüşle 36 milyar dolar seviyesinde. Lider altcoin 11 hafta boyunca üst üste çıkışlar yaşadı. Bununla Ethereum rakibi Solana ve lider kripto Bitcoin geçen hafta giriş gördü.

Kripto paralar net çıkış gördü

Dijital varlık yatırım ürünlerinde toplam 39 milyon dolar çıkış gerçekleşti. Mevcut durumda yönetim altındaki toplam varlıklar (AuM) şu anda Şubat 2021’den bu yana en düşük seviyesinde. AuM, Kasım 2021’deki zirveden %59 düşüşle 36 milyar dolar seviyesine geriledi. Öte yandan son zamanlardaki olumsuz duygulara rağmen, yılbaşından bugüne akışlar pozitif kalmaya devam ediyor. Toplam 403 milyon dolarlık bir akış geçekleşti.

ABD, Avrupa ve Brezilya borsalarında sırasıyla 79 milyon doları, 12 milyon dolar ve 12 milyon dolar tutarında giriş oldu. Toplam veriler, son haftaların neredeyse yalnızca Kanada borsalarından (141 milyon dolar) çıkışlar ile önemli bir bölgesel görüş kutuplaşmasını maskeliyor.

Ethereum dahil 4 altcoin projesinden çıkan fonlar bunlara gitti

Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğiniz üzere Bitcoin geçen hafta toplam 28 milyon dolar giriş gördü. Ayrıca, Bitcoin aylık 46 milyon dolar tutarındaki girişlerle zayıf fiyatlardan yararlanıyor gibi görünüyor. Short-Bitcoin AuM, geçen haftanın başında 64 milyon dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Ancak toplam 5,8 milyon dolar tutarında rekor çıkışlar gördü. Bu nedenle uzmanlara göre bu durum, olumsuz duygunun zirveye yakın olabileceğini düşündürüyor.

Bu yıl girişler açısından en dirençli olan çok varlıklı yatırım ürünlerinde geçen hafta toplam 9 milyon dolar tutarında giriş oldu. Öte yandan lider altcoin Ethereum, 11 hafta boyunca üst üste çıkışlar yaşadı. Bu nedenle Ethereum, geçen hafta toplam 70 milyon dolar tutarındaki çıkışla acı çekmeye devam ediyor. Aynı zamanda yılbaşından bugüne çıkışlar 459 milyon dolara ulaştı.

Ethereum dışında çıkış gören başka altcoin projeleri de var. Bunların ikisi Ethereum rakibi olan Cardano (ADA) ve Polkadot (DOT). Altcoin projeleri sırasıyla 0,4 milyon dolar ve 0,3 milyon dolarlık çıkışlara tanık oldu. Ayrıca son günlerde acı çeken bir altcoin daha fazla çıkış yaşadı. Bu altcoin, stablecoin’i USDD nedeniyle son günlerin gündeminde olan Tron (TRX), Tron, 0,9 milyon dolar fon kaybetti.

Bununla birlikte bir Ethereum rakibi zor zamanlarda giriş görmeyi başardı. Solana, geçen hafta 0,7 milyon dolar fon çekti. Ethereum rakibi bugüne kadar 109 milyon dolar girişle, yatırımcıların The Merge (ETH 2.0) konusundaki endişelerinden faydalanıyor gibi görünüyor.

Bu arada Solana kadar olmasa da giriş gören iki altcoin projesi daha var. Bunlar eskilerden bir tanıdık olan Litecoin (LTC) ve Binance Coin (BNB). Bu altcoin’ler ırasıyla 0,1 milyon dolar ve 0,3 milyon dolarlık girişlere tanık oldular.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir