Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.253
% 4.04
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.253
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Kurumsal Yatırımcılar, Bu 4 Altcoin’de Dip Avcılığı Yapıyor!

Dijital varlık yöneticisi Coinshares’e göre Bitcoin (BTC), bir haftalık kurumsal yatırım girişi gördü ve beş haftalık çıkış trendini kırdı. Bu sırada, 4 altcoin de giriş yaşadı. Coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

CoinShares: Bitcoin ve bu 4 altcoin haftalık fon girişine tanık oldu

CoinShares, Cardano (ADA), Binance Coin (BNB), Solana (SOL) ve Polkadot’un (DOT) hafta içinde fon girişlerinden yararlandığını ve yatırımcıların ufukta olası bir piyasa dönüşü beklediklerini belirtti. Fon girişlerinin önemli bir fiyat zayıflığı döneminde, haftanın ilerleyen zamanlarında geldiğini söyleyen firma, bu nedenle yatırımcıların dip avcılığı yaptığına işaret etti.  Büyük kriptolar arasında Ethereum (ETH), yedi haftalık düşüş eğilimini sürdürerek geçen hafta çıkış yaşayan tek kriptoydu. CoinShares, bu konuda aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Ethereum, geçen hafta 16 milyon dolarlık çıkış gördü. Mevcut 7 haftalık çıkış akışı şu anda toplam 245 milyon dolar… Bu durum, yatırımcıların çoğunun son düşüş açısından Bitcoin yerine Ethereum’a odaklandığını vurguluyor.

Ethereum geçen hafta 16 milyon dolar çıkış kaybederken, Ethereum rakipleri Solana, Cardano ve Polkadot bu hafta sırasıyla 1.5 milyon dolar, 1.5 milyon dolar ve 1.4 milyon dolar ile küçük girişler yaşadı. Negatif kripto duyarlılığı, geçen haftaki CoinShares analizinde soğuma belirtileri gösterdi ve bu haftaki küçük girişlerle kurumsal yatırımcılar arasında bu eğilim devam ediyor gibi görünüyor. Bitcoin, son beş haftadaki çıkışlarda yaklaşık 320 milyon dolar kaybettikten sonra geçen hafta 14 milyon dolarlık çıkış gördü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir