Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.918
% 1.50
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.918
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Kurumsal Yatırımcılar, Bu 3 Altcoin’den Çıktı!

Önde gelen bir kripto varlık yöneticisine göre, dijital varlık ürünlerine kurumsal yatırımların arka arkaya ikinci hafta düşmesi, yatırımcıların temkinli davrandığını gösteriyor. Buna göre 3 altcoin projesi öne çıkıyor. İşte söz konusu altcoin’ler…

CoinShares’e göre bu altcoin’lerden büyük çıkış yaşandı

Digital Asset Fund Flows Weekly raporunun son sayısında CoinShares, kripto yatırım ürünlerinde geçen hafta toplamda yaklaşık 100 milyon dolar değerinde altcoin projesinden çıkış gördüğünü tespit etti. Önde gelen kripto şirketinden yapılan açıklama ise şu şekilde oluyor:

Dijital varlık yatırım ürünlerinde geçen hafta toplam 97 milyon ABD doları tutarında çıkış görüldü. Altcoin projelerinden yapılan çıkışlar, muhtemelen yakın zamanda elde edilen kârların bir sonucu olduğuna ve daha agresif politikalar benimseyen Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) açıklamasına bir tepki olduğuna inandığımız ikinci haftayı temsil ediyor.

CoinShares, geçen hafta Avrupa’dan gelen yoğun çıkışların, FOMC’nin para politikasını sıkılaştırmaya ilişkin açıklamasına gecikmiş bir tepki olabileceğini öne sürüyor. Piyasa değerine göre önde gelen kripto para Bitcoin (BTC), geçen hafta 73 milyon dolar ile en ağır çıkışlara maruz kaldı. Önde gelen kripto platformundan elde edilen verilere göre Bitcoin Nisan 2022 için 196 milyon dolarlık çıkışa ulaştı.

Çıkış yapılan 3 altcoin arasında ETH, SOL ve ADA var

Yatırım ürünleri genellikle girişlerden hoşlanan kripto para birimleri olan Ethereum (ETH), Solana (SOL) ve Cardano (ADA) gibi altcoin’ler, geçen hafta Bitcoin’i çıkışlarda izledi. Birden fazla kripto para birimine veya çoklu altcoin projesine odaklanan yatırım ürünleri, geçen hafta girişleri gören tek ürünler oluyor. Coinmuhendisi.com olarak verilerini yakından izlediğimiz CoinShares konuya ilişkin olarak şunları ifade ediyor:

Ethereum, Solana ve Cardano da geçen hafta sırasıyla 27 milyon doları, 0,7 milyon doları ve 0,7 milyon doları tutarında çıkış gördü. Çok varlıklı yatırım ürünleri, toplam 5,3 milyon doları tutarındaki girişlerle bir hafta daha sağlam bir şekilde ayakta kalmaya devam ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir