Kriptolar:
29723
Bitcoin:
$66.274
% 5.50
BTC Dominasyonu:
%54.5
% 0.58
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 5.93
Korku & Açgözlülük:
64 / 100
Bitcoin:
$ 66.274
BTC Dominasyonu:
% 54.5
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Kurumsal yatırımcı geri mi dönüyor? Bitcoin ürünlerine ilgi arttı

Bitcoin yatırım ürünleri geçen hafta 14 milyon dolar değerinde giriş gördü. Ethereum ise 16 milyon dolarlık çıkışlarla baskı altında kaldı.

6 haftalık önemli bir düzeltmeden sonra, kripto piyasası son birkaç gün içinde makul fiyat artışlarıyla geri döndü. Son hafta dijital varlık yatırım ürünleri 14 milyon dolar değerinde girişler gördüğü için kurumsal kripto para akışları pozitife döndü. En son girişe BTC ve çoklu varlık yatırım ürünleri öncülük etti.

Bitcoin (BTC), geçen haftaki fon girişleriyle biraz nefes aldı

Yönetim altındaki küresel kripto varlıklarının (AUM) toplam değeri geçen hafta 50 milyar doların üzerinde kaldı. Bununla birlikte, sayı Ağustos 2021’den bu yana en düşük seviyeye düştü. Geçen yıl Kasım ayında kripto AUM, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 86 milyar dolara ulaştı.

CoinShares haftalık dijital varlık fonu akışları raporunda şunlar yazıldı:

Kurumsal kripto çıkışları, Ocak 2022’nin ikinci haftasında düşmeye başladı. Girişlerdeki son artış, olumlu piyasa duyarlılığının geri döndüğünü gösteriyor.

Ethereum üzerinde baskı var

ETH, son 4 hafta içinde ilk 3 arasında en çok etkilenen kripto varlık olmaya devam etti. Dijital varlık bu yıla 3.800 dolar fiyat seviyesinden başladı ve 24 Ocak’ta 2.300 doların altına düştü. Kurumsal para fiyat trendini takip etti ve söz konusu dönemde çıkışlar arttı. Geçen hafta bile, ETH yatırım ürünlerinde toplam 16 milyon dolarlık çıkış görüldü.

Yönetim altındaki ETH ile ilgili kripto varlıklarının toplam değeri şu anda yaklaşık 12,5 milyar dolar.

Bu makale ilk olarak Kripto Para Haber üzerinde yayımlanmıştır

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir