Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.872
% 1.18
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.872
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Kullanıcılar Onları Seçti: İşte En İyi Oyun Coinleri!

Kripto para analiz firması CryptoDiffer, 4 Şubat’ta Twitter hesabından, son bir ay içerisinde kullanıcılar tarafından en fazla tercih edilen oyun coinleri listesini paylaştı. Listenin ilk sırasında, son bir ay içerisinde 1,21 milyon kullanıcıyla DeFi ve NFT teknolojisinin öğelerini kullanan merkezi olmayan bir Blockchain oyunu olan Alien Worlds (TLM) yer alıyor. Analiz firmasının paylaştığı oyun coinleri listesine coinmuhendisi.com olarak okuyucularımız bir göz attık.

Kullanıcıların en fazla tercih ettiği oyun coinleri

CryptoDiffer’ın paylaşımına göre, en fazla rağbet gören oyun coinleri şu sıralamaya göre devam ediyor: Bomb Crypto, Splinterlands, Sunflower Farmers, Upland, MOBOX, Axie Infinity, Crazy Defense Heroes, X World Games, Farmers World, DeFi Kingdoms, Galaxy, Blocks, SecendLive, The Crypto You ve Elfin Kingdom.

BombB Crypto, oyuncuların BCOIN aramak ve canavarlarla savaşmak için programlanmış bir grup cyborg bomba kahramanını yönettiği bir play-to-earn oyunu. Oyun Senspark tarafından geliştirildi. BombB Crypto, ödeme, satın alma ve piyasa açık artırması yoluyla toplanabilen kahraman NFT’lere sahip.

Sunflower Farmers, kullanıcıların çiftçilik imparatorluklarını kurarken ekmeye, zanaat yapmaya, maden çıkarmaya, doğramaya, balık tutmaya, dövüşmeye ve daha pek çok şeye davet edildiği, açık kaynaklı bir play-to-earn oyunu. Çoğu çiftçi, Sunflower token’leri kazanmak için ekim ve hasat yaparak başlıyor.

MOBOX, kullanıcıları katılımları ve eğlenceleri için ödüllendirerek güçlendiren, topluluk odaklı bir platform. MOBOX Protocol, en iyi verim çiftçiliği olan DeFi’yi GameFi yaratan Gaming NFT’leri ile birleştiriyor. Oynaması Ücretsiz, play-to-earn için yeni bir devrim.

Piyasanın en tanınmışı olan Axie Infinity, Ethereum tabanlı kripto para birimi AXS ve SLP kullanan NFT tabanlı bir online play-to-earn oyunu. Bu arada altcoin, Mayıs 2021 itibarıyla en pahalı NFT koleksiyonu unvanını ele kazandı.

Crazy Defense Heroes, milyonlarca indirmeye sahip, oynaması ücretsiz bir kule savunma mobil oyunu. Oyuncular çok sayıda kule, büyü, kahraman ve ekipman kartı kullanarak kendi savunma stratejilerini geliştirebiliyorlar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir